Gość: anika IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 14:10 i wyświetla się taki komunikat: Connection refused. Your IP is currently blacklisted. jestem podłaczona do kafejki nie sciagalam duzych plików co mam zrobić?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: emule nie chce ściągać...;/ 07.02.05, 14:18 IP kafejki jest na czarnej liscie. Nic nie sciagniesz. Link Zgłoś
Gość: anika Re: emule nie chce ściągać...;/ IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 17:08 nie ma rozwiązania tego problemu? muszę zrezygnować z mułka? Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: emule nie chce ściągać...;/ IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 07.02.05, 17:31 Mam pytanie, a co jest przyczyną zaistnienia na tzw. czarnej liście w emule ? (nie mylić z listą Wildsteina) Link Zgłoś
m.gregor Re: emule nie chce ściągać...;/ 07.02.05, 18:02 Udostepnianie smieci, oszukiwanie w udostepnianiu, oszukiwanie w kredytach itp. Link Zgłoś
Gość: anika Re: emule nie chce ściągać...;/ IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 18:10 no to raczej nie ja;/ ja tylko taki mały człowieczek i ściągałam trochę muzyczki i laik w dodatku jak taki ktoś może oszukiwać;( Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: emule nie chce ściągać...;/ IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 07.02.05, 18:13 m.gregor napisał: > Udostepnianie smieci, oszukiwanie w udostepnianiu, oszukiwanie w kredytach itp. Zaraz zaraz, a kto powiedział że w emule trzeba coś udostępniać ? Można, ale nie trzeba. Emule to nie Direct Connect (na szczęście). Link Zgłoś
Gość: anika Re: emule nie chce ściągać...;/ IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 18:03 to znazłam na polski forum emule... Na blacklisted możesz być za kilka rzeczy, szczegolnie przez servery lugdunum. 1. Jak za czesto skaczesz z servera na server 2. Jak przekroczyles hard limit shared files danego servera (w zakladce Shared mamy podaną liczbę udostępnianych plików przez nas) 3. Jak masz wersje mula ponizej bodajze 24 Link Zgłoś
cooba75 Re: emule nie chce ściągać...;/ 07.02.05, 17:31 Sprobuj podlaczyc sie do innego serwera Link Zgłoś
Gość: anika Re: emule nie chce ściągać...;/ IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.05, 18:00 próbowałam;/ chwilę ściągał a teraz wszystkie serwery ładnie oznajmiają mi, że jestem na czarnej liście.. Link Zgłoś
m.gregor Re: emule nie chce ściągać...;/ 07.02.05, 18:02 Bo serwery i klienci rozsylaja miedzy soba adresy zbanowanych. Link Zgłoś
Gość: targa Re: emule nie chce ściągać...;/ IP: *.80-202-253.nextgentel.com 07.02.05, 21:37 Kafejki netowe sa na czarnych listach wielu serwerow, gdyz stanowia siedlisko roznego rodzaju oszustow netowych; od matrymonialnych po tych z aukcji internetowych. Wiekszosc kafejek ma tez bany na serwerach IRC... Link Zgłoś
Gość: JJ Moze tego sproboj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:17 www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=26535&hl=p2m www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=26092&hl=p2m Nie jest latwo znalezc dzialajaca skrzynke, ale jak juz sie znajdzie, to hula az milo... Link Zgłoś