bednarek17 28.02.05, 22:12 Jak zmienic biosa?? ale nie kosc tylko jego pamiec na nowsza?? mam biosa american megatrends. Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Jak zmienic BIOSa?? 28.02.05, 22:15 Dobrze. To ja mam samochod z silnikiem V16. Dobierz mi prosze do niego jakies czesci (zawory no moze jakies uszczelki...) Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Jak zmienic BIOSa?? IP: *.toya.net.pl 28.02.05, 22:30 człowieku NIE MASZ POJĘCIA CO ROBISZ??? flash biosa w serwisie (małe dobre firmy Łódź - to koszt rzędu 20-30 PLN , przywrócenie biosa jak coś napieprzysz ok 100 PLN) wybierz co wolisz ja polecam od razu serwis Link Zgłoś
bednarek17 Re: Jak zmienic BIOSa?? 28.02.05, 22:33 heh jak napieprze to napieprze :D ale chyba se ludzie zmieniaja biosa. A plyte glowna i tak mialem zmieniac. a jaka polecacie?? ale zeby byla na DIMM i DDR najlepiej i nie za droga najlepiej na celerona bo bym plyte tylko wymienil narazie a potem reszte :D Link Zgłoś
user0001 Po co? 28.02.05, 22:33 Dlaczego uważasz, że powinieneś zmienić BIOS? Czy nie ustawia FSB odpowiedniego dla procesora? Czy ma problemy z wykryciem urządzeń niezbędnych do startu systemu operacyjnego? (kontrolera dysku, lub dysku?) Czy ma listę kart z którymi współpracuje (zwłaszcza WiFi) a ty zakupiłeś urządzenie spoza listy? Jeśli na wszystkie powyższe pytania odpowiedziałeś przecząco, to powinieneś raczej zostawić BIOS w spokoju. Link Zgłoś
doomboy Re: Jak zmienic BIOSa?? 28.02.05, 22:34 Jak lubisz ekstremalne wyzwania :) to poczytaj jak zmienić (flashować): rainbow.mimuw.edu.pl/SO/Projekt03-04/temat3-g6/flash.html Link Zgłoś