Gość: Joanna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:45 Jakim programem odczytac videomail? Czy ktos moze mi polecic strone z ktorej moge sciagnac taki program, najlepiej w jezyku polskim. Dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Joanna Re: Videomail IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 09:12 prosze pomozcie, dostalam vidoemail i nie wiem jak otworzyc Link Zgłoś
Gość: nie jestem Re: Videomail IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.02, 17:48 nie jestem pewien ale chyba mozana przez skrzynke yahoo. sprawdz. Link Zgłoś
Gość: me Re: Videomail IP: *.96.252.64.snet.net 29.07.02, 20:22 Najpierw sprawdz jakie rozrzeszenie mam ten video-email. Potem zerknij tutaj filext.com/ aby znalezc program go otwieracajy. Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Videomail IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 21:09 plik ma rozszerzenie *.exe , angielski nie jest moja mocna strona, a strona ktora mi podales jest w tym jezyku, moze znasz jaka polska strone gdzie moge cos poszukac? z gory dziekuje Link Zgłoś
vladip Re: Videomail 29.07.02, 21:16 exe to pliki wykonywalne.. teoretycznie nie powinnaś potrzebować żadnego programu aby go otworzyć.. wystarczy kliknąć, przynajmniej (z tego co pamiętam) u mnie tak wystarczyło pzdr vladip Link Zgłoś
Gość: j Re: Videomail IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 21:22 dzieki za odpowiedz :-))) niestety nie moge go otworzyc w zaden sposob :-((( Link Zgłoś
vladip Re: Videomail 29.07.02, 21:32 hmm a on przypadkiem nie rozpakowuje jakiegoś pliku? zgraj go np na pulpit i zobacz... pzdr vladip Link Zgłoś