Dodaj do ulubionych

Kazaa - blad?

30.07.02, 15:02
Witajcie

Absolutnie nie wiem co sie dzieje. Jak sciagam filmy wszystko idzie ok ale
przy koncu nagle wyskakuje mi ze zzostal wygenerowany automatycznie blad
programu Kazaa i program musie byc zamkniety. Po otwarciu...niestety juz nic
nie mam. Poprostu wszystko znika. I nie zostaja nawet kawalki sciagnietego
filmu. Jakies rady?? zgory dzieki i pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marmite Re: Kazaa - blad? IP: *.bn.com.pl / 192.168.3.* 30.07.02, 16:42
      Cięzko powiedzieć o co chodzi. Może to być błąd zarówno Kaazy jak i windowsa.

Ściągnij najnowszą wersję Kaazy, najlepiej wersję lite tzn. bez szpiega.
      • isatje Re: Kazaa - blad? 30.07.02, 18:29

Wlasnie mam lite i tak mi sie dzieje. Przy zwyklej nie mialam zadnych
        problemow. Pozdrawiam.

Gość portalu: Marmite napisał(a):

> Cięzko powiedzieć o co chodzi. Może to być błąd zarówno Kaazy jak i windowsa.
        >
        > Ściągnij najnowszą wersję Kaazy, najlepiej wersję lite tzn. bez szpiega.
        • Gość: qaz Re: Kazaa - blad? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.02, 18:16

>
          > Wlasnie mam lite i tak mi sie dzieje. Przy zwyklej nie mialam zadnych
          > problemow. Pozdrawiam.

to zainstaluj zwykla :- )

• isatje Re: Kazaa - blad? 01.08.02, 09:30
      Zainstalowalam na nowo ale nic nie pomoglo. I tak nie moge sciagmac filmu do
      konca. Nikt nie wie co jest grane? Pozdrawiam.
    • Gość: LoveLetter Re: Kazaa - blad? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.08.02, 12:02
      A jaki masz system operacyjny i kiedy go instalowałeś?
      • isatje Re: Kazaa - blad? 01.08.02, 19:57
        Gość portalu: LoveLetter napisał(a):

> A jaki masz system operacyjny i kiedy go instalowałeś?

Mam Win 2000 a instalowalam....nie tak dawno bo formatowalam kompa.
        • Gość: LoveLetter Re: Kazaa - blad? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.08.02, 19:19
          pytałem,bo np: win me potrafi pokazać monit o błędzie programu kilka razy
          dziennie i tyleż razy się zawiesza(przynajmniej u mnie - ale zaznaczam, że dużo
          korzystam z kompa i na ogół działa u mnie jednocześnie kilka programów). Z
          win2000 nie miałem tego problemu.
          Proponuję jeszcze raz zainstalować kazaa, bo jakoś nie przychodzi mi do głowy
          żadne inne rozwiązanie Twojego problemu. Chyba, że filmy które akurat ściągasz
          są w formacie .mpg Jeśli tak to możesz skorzystać z takiego rozwiązani: kazaa,
          jak pewnie zauważyłaś, umieszcza w folderze mysharedfiles takie tymczasowe
          pliki, które po zakończeniu ściągania przekształcają się we właściwy plik. W
          wypadku niektórych ich rodzajów możliwe jest odtworzenie dotychczas ściągniętej
          informacji, bez potrzeby ściągania całego pliku. Tak jest np: z mp3 i mpg
          (mpeg), wtedy wystarczy odszukać ten właściwy plik tymczasowy, skopiować go i
          nadać kopii odpowiednie rozszerzenie - wtedy nawet jak coś się na końcu
          popieprzy to będziesz miała większość filmu (nawet jeśli Ci zabraknie kilku
          mega to i tak to będzie raptem parę sekund). Ale coś czuję, że jak to są takie
          dłuższe filmy to raczej .avi.:)) Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka