Gość: glucek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:21 Chciałbym zacząć programować w javie. Co muszę zainstalowac na komputerze (winXP) abym mógł działać w tym języku? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: glucek Re: JAVA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:34 poważnie się pytam!!!! Link Zgłoś
neder Re: JAVA!!! 19.07.05, 11:36 a teraz powiedz, czy ta naukę zaczynasz "z głowy" czy wspierasz się jakimiś kursami. Bo z tego co pamietam, jak ja szukałam jakichkolwiek informacji na ten temat, to każdy porządny kurs zawierał info dotyczące programów do pisania w javie... Link Zgłoś
neder Re: JAVA!!! 19.07.05, 11:40 > narazie z głowy!!! to moje "z głowy" to było nieco ironiczne;) Jak to? tak bez niczego? sam sobie wymyślasz? Link Zgłoś
mbucz Re: JAVA!!! 19.07.05, 11:40 Bez złośliwości, ale nie wróżę Ci wielkiej przyszłości jako programiście. Link Zgłoś
Gość: glucek Re: JAVA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:42 odczegoś trza zacząć, ale literaturę też posiadam Link Zgłoś
neder Re: JAVA!!! 19.07.05, 11:45 mbucz napisał: > Bez złośliwości, ale nie wróżę Ci wielkiej przyszłości jako programiście. hehe;) powstrzymywałam się żeby tego nie napisać ;p ale oczywiście życzę powodzenia (mi nie starczyło wytrwałości i wymiękłam;)) Link Zgłoś