Dodaj do ulubionych

Dobry program który....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:26
...służy do zmiany formatu plikóe np z wav na mp3. Najlepiej pełna wersja i
po polsku zna ktoś linka? Proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosieńka Re: Dobry program który.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:48
      Najlepszy program do takich zmian to "CDex".

Ja zawsze ściągam z polskiej strony tego programu:

www.cdex-pol.prv.pl
      • Gość: kazim A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:34
        dBpowerAMP Music Converter

www.dbpoweramp.com/dmc.htm
        ściągnij sobei kodeki do programu z tąd
        www.dbpoweramp.com/codec-central.htm z kategorii
        "www.dbpoweramp.com/codec-central.htm".

Podczas instalacji zaznacz "Opcje programu w Menu kontekstowym", żeby ułatwić
        sobei pracę z plikami.
        • Gość: kazim Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:35
          chodziło o kategorię "mp4 / mp3 / mp2 Specific"
        • Gość: prosty Polak Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:33
          Gość portalu: kazim napisał(a):

> dBpowerAMP Music Converter

I to ma być ten PROSTY program i PO POLSKU ??? =:O
          • Gość: kazim Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:57
            Program jest bardzo prosty, a czy po polsku ?

Jak ktos nie rozumie co znaczy np. Convert WAV to Mp3 lub mp3 to WAV to wybacz.
            Takie opcje masz dpstepne pod prawym przyciskiem myszy po wskazaniu pliku
            dzwiekowego.
        • Gość: kazim Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:01
          www.dbpoweramp.com/images/dmc-example-rc.png
    • Gość: Progarm Re: Dobry program który.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 11:20
      Miał być po polsku a ten program to jedna wielka lipa... Ma ktoś inny?
      • neder Re: Dobry program który.... 23.10.05, 11:32
        a co z CDex?
      • Gość: kazim Re: Dobry program który.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:59
        ty jestes Lipa, jak nieznasz angielskiego to sie nie dziwie ze prostego programu
        obsluzyc nie mozesz. Jeszcze raz zapytam co moze byc trudnego w nazwie opcje "
        Convert WAV to MP3" ? Program jest darmowy i za pomocą wtyczek konvertuje chyba
        wszytskei mozliwe formaty... A zreszta...
    • Gość: T-800 Re: Dobry program który.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.10.05, 15:37
      LAME. Bardzo dobry program, niestety nie po polsku.

lame.sourceforge.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka