Gość: Progarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:26 ...służy do zmiany formatu plikóe np z wav na mp3. Najlepiej pełna wersja i po polsku zna ktoś linka? Proszę o pomoc... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Zosieńka Re: Dobry program który.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:48 Najlepszy program do takich zmian to "CDex". Ja zawsze ściągam z polskiej strony tego programu: www.cdex-pol.prv.pl Link Zgłoś
Gość: kazim A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:34 dBpowerAMP Music Converter www.dbpoweramp.com/dmc.htm ściągnij sobei kodeki do programu z tąd www.dbpoweramp.com/codec-central.htm z kategorii "www.dbpoweramp.com/codec-central.htm". Podczas instalacji zaznacz "Opcje programu w Menu kontekstowym", żeby ułatwić sobei pracę z plikami. Link Zgłoś
Gość: kazim Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:35 chodziło o kategorię "mp4 / mp3 / mp2 Specific" Link Zgłoś
Gość: prosty Polak Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:33 Gość portalu: kazim napisał(a): > dBpowerAMP Music Converter I to ma być ten PROSTY program i PO POLSKU ??? =:O Link Zgłoś
Gość: kazim Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:57 Program jest bardzo prosty, a czy po polsku ? Jak ktos nie rozumie co znaczy np. Convert WAV to Mp3 lub mp3 to WAV to wybacz. Takie opcje masz dpstepne pod prawym przyciskiem myszy po wskazaniu pliku dzwiekowego. Link Zgłoś
Gość: kazim Re: A ja znam lepszy i szybszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:01 www.dbpoweramp.com/images/dmc-example-rc.png Link Zgłoś
Gość: Progarm Re: Dobry program który.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 11:20 Miał być po polsku a ten program to jedna wielka lipa... Ma ktoś inny? Link Zgłoś
Gość: kazim Re: Dobry program który.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:59 ty jestes Lipa, jak nieznasz angielskiego to sie nie dziwie ze prostego programu obsluzyc nie mozesz. Jeszcze raz zapytam co moze byc trudnego w nazwie opcje " Convert WAV to MP3" ? Program jest darmowy i za pomocą wtyczek konvertuje chyba wszytskei mozliwe formaty... A zreszta... Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Dobry program który.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.10.05, 15:37 LAME. Bardzo dobry program, niestety nie po polsku. lame.sourceforge.net Link Zgłoś