kasiabraun 06.11.05, 11:40 nie mam zielonego pojecia jak nagrac piosenki na ipoda wiec prosze o pomoc, zainstalowalam juz iTunes i co dalej? Link Zgłoś Obserwuj wątek
freddie Re: nagrywanie piosenek 07.11.05, 09:47 Dodajesz piosenki do iTunes, podłączasz iPoda do komputera i... to wszystko. Jeżeli nie zmienisz standardowych ustawień, to iTunes wszystko zrobią same. Link Zgłoś
kasiabraun Re: nagrywanie piosenek 07.11.05, 10:09 robie tak ale nic mi sie nie nagrywa i dlaczego nie moge odsluchac tych piosenek, ktore mam na ipod, sa na szaro i nie daja sie otworzyc Link Zgłoś
freddie Re: nagrywanie piosenek 08.11.05, 09:57 Piosenki pojawiają się na szaro w dwóch przypadkach: 1. Biblioteka piosenek na komputerze jest uszkodzona (nie może znaleźć plików itp.). Można spróbować ją wyczyścić i dodać mp3-ki do iTunes jeszcze raz. 2. Masz piosenki zabezpieczone przed kopiowaniem, do których nie masz uprawnień na tym komputerze. Link Zgłoś
kasiabraun Re: nagrywanie piosenek 17.11.05, 11:07 dzieki:-) co mam zrobic w takim razie zeby je odbezpieczyc i dlaczego niektore piosenki nie chce mi sie wgrac do ipoda Link Zgłoś
freddie Re: nagrywanie piosenek 18.11.05, 11:59 Niestety to zależy od sytuacji i trudno dać ogólną radę. Zawsze można spróbować zainstalować jeszcze raz iTunes. Link Zgłoś
mario-wielki Re: nagrywanie piosenek 12.12.05, 13:59 Kochani Ipodowcy! Piosenki na szaro wyświetlają się gdy Ipod jest ustawiony na obsługę automatyczną zgrywania wszystkiego co zawieraja ITunsy.Należy w opcjach sterowania Itunsów ustawić Ipoda (druga zakładka od lewa) na obsługę ręczną i wtedy można sobie pogrzebać w zestawie piosenek Ipoda-tylko uwaga przy tym ustawieniu gdy odznaczycie kratkę przy piosence w ITunach to po ponownym podłączeniu Ipoda zostanie ona z niego skasowana. mario-wielki@gazeta.pl Link Zgłoś