jolka25 08.10.02, 12:21 jak sie dostać do swojego konta na wp., jesli zapomniałam hasła. Podaje tam podpowiedz, ale ciągle wyskakuje ze dane sa niepoprawne. Pomóżcie, bo tam mam bardzo wazny stary adres. plisss Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: krisis Re: ratunku!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 13:55 Gdyby to bylo konto gazety.pl lub onet.pl to bym ci pomogl ale wp.pl ma calkiem niezle zabezpieczenie wbrew temu co sie mowi. Natomiast zastanawiajace jest dlaczego nie odpowiadasz poprawnie. Czyzbys chciala sie dostac do czyjegos konta??? POzdrowka Link Zgłoś
jolka25 Re: ratunku!!! 08.10.02, 13:57 wpisuje date urodzin na rózne sposoby i ciagle jest komunikat, ze odp. błędna Link Zgłoś
Gość: Tenor to proste, zanizasz swoj wiek IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 08.10.02, 21:49 podaj choc raz prawdziwa date urodzenia i zalatwione:) Link Zgłoś
Gość: bano haselko IP: 80.48.114.* 08.10.02, 23:12 nio tak jesli to Twoje konto ;), oki, napisz maila do nich, przy zakladaniu konta podaje sie alternatywny mail, niech ci wysla na niego haslo, pozdro Link Zgłoś
Gość: raful Re: ratunku!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 12:20 krisis to w takim razie masz antidotum na mój problem. mam koszt na onecie. jakiś czas temu logowałem się wpisując jakiś hasła, onet_idy, itp, itd., oczywiście nigdzie tych informacji nie zapisałem, w chwili obecnej moje maile wysyłane do admina onet pozostają bez odzewu (czytaj: są olewane:-( ) proszę o info via one@wr.onet.pl jak, mogę załatwić ten temat. pozdrawiam raful Link Zgłoś
Gość: raful Re: cd_ratunku!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 12:21 oczywiście nie koszt a konto. sorki raful Link Zgłoś