wonderwish 08.01.06, 23:33 Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Wkładanie lub wyciąganie pendrive'a do/z gniazda USB restartuje mi komputer. Tak się dzieje z 80% pamięci flash jakich używałem. Czy to kwestia ustawień, sprzętu, oprogramowania? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: az Re: pendrive restartuje komputer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:09 Pacjent do doktora: Jak się tu dotykam to mnie boli dr: To nie się Pan nie dotyka. W tej historyjce jest tak samo dużo danych jak w Twoim zapytaniu. Jak chcesz uzyskać pomoc to warto podać kilka istotnych informacji jak np. jaki masz komputer, jaki system itd. Win XP praktycznie powinien obsługiwać PenDrive bez problemów. W Win2K przy wyjmowaniu powinieneś kliknąć na bezpieczne usuwanie sprzętu, Win 98 wymaga zainstalowania sterowników. Link Zgłoś
koaa Re: pendrive restartuje komputer 09.01.06, 10:53 a jak podłaczasz cos innego do tych gniazd to wszystko jest ok? Link Zgłoś
wonderwish Re: pendrive restartuje komputer 09.01.06, 19:03 przy innych urządzeniach jest ok, tak się dzieje tylko z pendrivem. System XP, procesor AMD Athlon 2000+, płyta ASRock K7VT2, USB 2.0, na początku myslałem że to kwestia przedłużenia portów USB (obudowa ma gniazda USB z przodu), ale we wszystkich gniazdach jest taka sama sytuacja. Link Zgłoś