Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:57 nowa nagrywarka BENQ DW 1650 nagrywa płyty CD a nie nagrywa DVD.Proszę o porady.Mam system WIN XP program do nagrywania NERO 6. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan381 Re: napęd DVD nie nagrywa płyt 04.02.06, 22:06 Gość portalu: marcin napisał(a): > nowa nagrywarka BENQ DW 1650 nagrywa płyty CD a nie nagrywa DVD.Proszę o > porady.Mam system WIN XP program do nagrywania NERO 6. > >zmień program do nagrywania na nero 7 ibędzie nagrywać DVD Link Zgłoś
Gość: Janek Re: napęd DVD nie nagrywa płyt IP: *.crowley.pl 05.02.06, 21:37 tu masz link do pobrania demo NERO 7 www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/8656/Nero.7.0.1.2.pl.html ale nie jestem do końca przekonany czy to wina nero. Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: napęd DVD nie nagrywa płyt IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.02.06, 21:47 Nagrywarka DVD nie nagrywa płyt DVD? A jak to się objawia? Nie widzi czystego nośnika DVD? Nero 6 tak samo dobrze wypala płyty DVD jak Nero 7, więc nie ma sensu zmieniać pełnej wersji na demo. Jeśli nagrywarka ma kłopoty z nagrywaniem/odczytem płyt DVD, to należy ją zanieść do sklepu. Link Zgłoś
Gość: Janek Re: napęd DVD nie nagrywa płyt IP: *.crowley.pl 05.02.06, 21:52 to demo Nero 7 to na próbę ale jak pisałem wcześniej to raczej nie wina nero a najciekawsze jest to ze chciałem kupić tą nagrywarkę . Link Zgłoś
jan381 Re: napęd DVD nie nagrywa płyt 05.02.06, 21:55 Gość portalu: marcin napisał(a): > nowa nagrywarka BENQ DW 1650 nagrywa płyty CD a nie nagrywa DVD.Proszę o > porady.Mam system WIN XP program do nagrywania NERO 6. >jeśli podasz swój adres email to ci wyszlę nero 7 nie demo Link Zgłoś
Gość: Tomek Mam ten sam problem IP: *.orange.pl 06.02.06, 00:41 Nowy Fujitsu Siemens Amilo Pro nagrywa kompakty, a nie chce skopiować płyty DVD. Wyświetla się komunikat, że płyta jest zabezpieczona. To znaczy, że po prostu nie mam programu do łamania zabezpieczeń, tak? Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mam ten sam problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:09 na chłopski rozum to i tak nie będziesz mieć (chyba??) takiego programu, a na pewno już nie takiego który dają ci w sklepie z kompem. ja mam taki sam jak ty i z kolei w ogóle dvd mi nie chce chodzić. Link Zgłoś