Dodaj do ulubionych

Kazaa. Lite - ????

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:21
hej!! mam prosbe, czy ktos moglby mi przeslac albo powiedziec skad mozna
sobobie sciagnac Kazza.Lite...??? albo jakis porogramik do sciagania
muzyczki;)
dzieki za pomoc
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ass Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.06, 09:25
      | Tutaj szukaj |
    • Gość: steve Re: Kazaa. Lite - ???? IP: 156.17.92.* 03.03.06, 09:25
      Żadna kaza, kaza umarła... Teraz lepiej używać emule
      Wpisz w goglach "emule download" zainstaluj i ciągnij do woli
      • Gość: caroll Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 09:30
        Sciągnij tę wersję, wg powszechnych opinii była najlepsza:
        www.idg.pl/ftp/pc_2270/KaZaA.Lite.K...PL.2.4.3.html
        • Gość: Kinga Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:39
          wielkie dzieki !!!
    • bartoszpar Re: Kazaa. Lite - ???? 03.03.06, 12:58
      Potraktuj to z przymróżeniem oczka ;)
      european.class.free.fr/humour/ramzi.wmv
      • Gość: Kinga Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:35
        ;););););););):)
        • Gość: Kinga Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:31
          To znowu ja !! pomozcie, bo nie moge uruchom,ic ani kazaa, ani emule ciagle
          jest napisanie, ze nie podlaczony. jak mam to zrobic, do tej pory nie mialam z
          tym zadych problemow;)
          • Gość: caroll Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 15:19
            Pewnie jesteś systemowo blokowana przez administratora. Spróbuj w ustawieniach
            kazy zmienić port na 21, 22, 8080 (oczywiście jeden z nich). Pozostaw port 80,
            jako alternatywny.
            • Gość: kinga Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:21
              udalo mi sie sciagnac eDonkey2oo0 i dziala, myslicie ze moze byc?
              • Gość: caroll Re: Kazaa. Lite - ???? IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 18:52
                Program w sumie nieistotny, to i tak schodzi na psy jak jeden mąż.
                Ważne jest, byś uważała co ściągasz i zaprzęgła do roboty dobrego antywirusa.
                Skanuj wszystko, co ściągasz, bo śmieci wszelkiego rodzaju jest tyle, że się
                odechciewa.
                W tym całym zestawie programów niewątpliwą zaletą podanego Ci przeze mnie
                programu jest to, że jak już chodzi i znajdziesz, czego szukasz, to nie
                zakwitasz w jakichś bzdurnych kolejkach, tylko ściągasz od razu.
                Ja nie używam żadnego z tych programów, wcześniej korzystałem właśnie z K.L.
                Są też inne sposoby, by mieć to, co się chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka