Gość: owieczka IP: 217.153.61.* 28.12.02, 18:13 Szukam uzywanego skanera - Scitex (na nowy mnie nie stac :)) bede wdzieczna za wszelkie informacje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: WILK Re: szukam skanera IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 28.12.02, 21:40 Gość portalu: owieczka napisał(a): > Szukam uzywanego skanera - Scitex (na nowy mnie nie stac :)) > > bede wdzieczna za wszelkie informacje. A co, komuś ukradli? W Polsce jest może z 50 sztuk skanerów tej marki. Nie sądzę, żeby ktoś z użytkowników spieszył się ze sprzedaniem inaczej niż przez to samo źródło, w którym kupił. Poza tym używany Scitex Jazz to ułaek ceny używanego Scitexa Eversmart Supreme. Pozdr WILK Link Zgłoś
Gość: owieczka Re: szukam skanera IP: 195.116.222.* 30.12.02, 16:20 Dzieki, chyba sie zwroce bezp. do zrodla. Gość portalu: WILK napisał(a): > Gość portalu: owieczka napisał(a): > > > Szukam uzywanego skanera - Scitex (na nowy mnie nie stac :)) > > > > bede wdzieczna za wszelkie informacje. > > A co, komuś ukradli? > > W Polsce jest może z 50 sztuk skanerów tej marki. > Nie sądzę, żeby ktoś z użytkowników spieszył się > ze sprzedaniem inaczej niż przez to samo źródło, > w którym kupił. > > Poza tym używany Scitex Jazz to ułaek ceny używanego > Scitexa Eversmart Supreme. > > Pozdr > WILK Link Zgłoś