Gość: misio IP: *.hsd1.mi.comcast.net 12.06.06, 21:04 co sadzicie o tym sprzecie czy warto go kupic? chodzi mi glownie o sprzet do szkoly i do domu, jezeli jest jaks lepsza laternatywa prosze o polecenie czegos innego. dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Grzegorz Re: LENOVO????????? IP: *.phlapa.east.verizon.net 12.06.06, 21:10 Lenovo jest to nic innego jak IBM produkowany w Chinach. Ja polecam Toshibe. Ale inni moga miec swoje typy Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
kell99 Re: LENOVO????????? 12.06.06, 22:00 Grzegorz napisał(a): > Lenovo jest to nic innego jak IBM produkowany w Chinach. > Ja polecam Toshibe. > Ale inni moga miec swoje typy > Pozdrawiam Grzegorz A Toshiba to niby nie jest w Chinach czy innym Tajwanie skladana? Link Zgłoś
Gość: Kokeeno Re: LENOVO????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.06, 23:09 Heh, norma teraz - normalnie za michę ryżu... Ja polecam taki, który się nie rozpada po otwarciu - najlepiej - wejść do sklepu, pomacać, spróbować jak się pracuje i wtedy można kupować (przy okazji niskobudżetowa seria R jest do de...) Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: LENOVO????????? IP: *.phlapa.east.verizon.net 13.06.06, 08:25 Wyobraz sobie ze nie masz racji tym razem bo zamawialem na specjalne zamowienie z podana przeze mnie konfiguracja i byl on skladany w Texasie.Byc moze ze czesc produkji jest skladana w Chinach ale jezeli chodzi o IBM to sprzedal on swoja technologie firmie Chinskiej Lenova . Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
kell99 Re: LENOVO????????? 13.06.06, 15:11 Grzegorz napisał(a): > Wyobraz sobie ze nie masz racji tym razem bo zamawialem na specjalne > zamowienie z podana przeze mnie konfiguracja i byl on skladany w Texasie.Byc > moze ze czesc produkji jest skladana w Chinach ale jezeli chodzi o IBM to > sprzedal on swoja technologie firmie Chinskiej Lenova . Specjalnie w Teksasie byl przepakowywany z 1 kartonu do 2giegu;) Czy specjalnie dla ciebie Intel otworzyl fabryke w USA ? Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: LENOVO????????? IP: *.phlapa.east.verizon.net 13.06.06, 17:31 Jaki Intel ,czlowieku wytrzezwiej,o czym ty piszesz.Bo ja o Toshibie ,ale skoro ty wiesz lepiej nie bede z taba wiecej dyskutowal bo ja wiem swoje a ty swoje. Ja wiem skad mam swoje komputery ,gdzie byly produkowane i owszem wiekszosc z nich byla produkowana (skladana ) w Chinach ale akurat ta Toshiba nie.Ale widze ze pozjadales wszystkie rozumy i wiesz wszystko najlepiej to odpuszcze sobie w imie znanego powiedzenia "madry glupiemu ustepuje a glupi sie z tego raduje",milej zabawy. Link Zgłoś
kell99 Re: LENOVO????????? 13.06.06, 17:42 Grzegorz napisał(a): > Jaki Intel ,czlowieku wytrzezwiej,o czym ty piszesz.Bo ja o Toshibie ,ale > skoro ty wiesz lepiej nie bede z taba wiecej dyskutowal bo ja wiem swoje a > ty swoje. Ja wiem skad mam swoje komputery ,gdzie byly produkowane i owszem > wiekszosc z nich byla produkowana (skladana ) w Chinach ale akurat ta > Toshiba nie.Ale widze ze pozjadales wszystkie rozumy i wiesz wszystko > najlepiej to odpuszcze sobie w imie znanego powiedzenia "madry glupiemu > ustepuje a glupi sie z tego raduje",milej zabawy. Oczywiscie nie zdajesz sobie sprawy gdzie byl wyprodukowany cpu, gdzie plyta glowna, chipsety do niej, pamieci, napedy, hdd itd. Ciebie interesuje tylko jedna naklejka, nie wazne, ze 99% tego co w srodku jest z Azji, wazne, ze jedna naklejka jest z usa;) Lenovo - IBM od dawna produkowalo laptopty w chinach, podobnie jak Apple, HP i wiekszosc innych producentow. Czy to znaczy, ze IBM/Lenovo jest bardziej problematyczne? W zadnym wypadku. Po prostu twoj argument sprowadza sie do tego, ze cos zlozone w usa musi byc lepsze od tego co jest zlozone na dalekim wschodzie. Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: LENOVO????????? IP: *.phlapa.east.verizon.net 13.06.06, 20:14 Kell ja sobie doskonale zdaje sprawe z tego o czym piszesz i moze masz troche racji w tym ale pomysl czy jakosc zlozenia kompa(zakladajac ze komponenty sa orginalne) w Stanach bedzie taka sama jak w Chinach? Mysle ze nie.Ale nie zamierzam na ten temat dyskutowac.Pracowalem juz na kilkunastu laptopach i najbardziej niezawodny byl do tej pory wlasnie Toshiba i dlatego go polecam. Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: LENOVO????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:22 Mam notebook Lenovo od 3 miesięcy. Jest OK. Polecam Dokupiłam RAM i jestem bardzo zadowolona. Link Zgłoś
gray bo ja wiem... 13.06.06, 00:14 np. następca R50e - R51e robi straszne problemy przy współpracy z domeną. generalnie zachowałbym dystans. Link Zgłoś