gluby Re: McAfee czy Norton? 15.08.06, 20:17 nie sluchaj tego goscia ,"Panda" to dnoooooooooooooooooooo, wez Mcafee uzywam tego i ani razu nie mialem wirusa na kompie:) a norton tak zamula komputer ze szkoda gadac Link Zgłoś
lazygeek Re: McAfee czy Norton? 15.08.06, 22:57 W zasadzie Mcafee też odradzam, ciężko się tego pozbyć z systemu w razie czego, ale to tylko ja, pozdr Link Zgłoś
swinka_morska Re: McAfee czy Norton? 16.08.06, 22:40 jezeli juz to tylko ZoneAlarm, ale jak sie wie co i gdzie ustawic ;) a z tych dwoch to oba sa kitowe - nNorton to tylko jak masz za szybki komputer i potrzebujesz zamulenia, a McAfee ma wedlug mnie jedna bardzo istotna wade - praktycznie na 100 uruchomien systemu to w 97 przypadkach uruchamia sie zdeaktywowany (i lubi sie samoczynnie deaktywowac) - updaty sciagam na biezaco i nic z tego Link Zgłoś
Gość: pasterz świnek Re: McAfee czy Norton? IP: 89.187.228.* 16.08.06, 23:07 świnka_morska napisała: <jezeli juz to tylko ZoneAlarm, ale jak sie wie co i gdzie ustawic ;) a z tych dwoch to oba sa kitowe - nNorton to tylko jak masz za szybki komputer i potrzebujesz zamulenia, a McAfee ma wedlug mnie jedna bardzo istotna wade - praktycznie na 100 uruchomien systemu to w 97 przypadkach uruchamia sie zdeaktywowany (i lubi sie samoczynnie deaktywowac) - updaty sciagam na biezaco i nic z tego> ZoneAlarm to Firewall ,więc niemyl go z antywirusem. Link Zgłoś