Dodaj do ulubionych

Internetowy prześladowca

30.08.24, 22:15
Pisalam już tu o panu, którzy uprzykrza mi życie i w pracy i poza nią. Nasza branża ma swoją stronę, gdzie dyskutujemy na różne tematy. I ten pan pod niemal każdą dyskusją pisze innym ludziom " XXXX ( tu moje imię) wiem, że za tymi fałszywymi danymi stoisz ty" " XXX nie pyskuj" " XXX, wiem, że się leczysz psychiatrycznie". Nie odpowiadam, nie reaguje, ale mam tego dość, bo boję się, że na branżowym portalu w koncu zostanę zidentyfikowana. Jak radzicie olać to?
Obserwuj wątek
    • pavia Re: Internetowy prześladowca 30.08.24, 22:17
      Zgłosić do administratora forum/ strony. Ktoś przecież nią zarządza.
      • muffinka1980 Re: Internetowy prześladowca 30.08.24, 22:28
        pavia napisała:

> Zgłosić do administratora forum/ strony. Ktoś przecież nią zarządza.

Zgłaszam, admin twierdzi, że jeśli on używa jedynie mojego imienia to nie łamie prawa.
    • chocolate_dog123 Re: Internetowy prześladowca 30.08.24, 23:05
      Dlaczego mi się wydaje, że twój styl pisania i story jest ten sam co tej, co ja ponoć pomawia ex chłop i jego dupa w miejscu pracy, a ona radzi się w tej sprawie u prawników. I zastanawia się czy tłumaczyć się prze obcymi w robocie. Dałabym sobie rękę uciąć. 🥱
      • taki-sobie-nick Re: Internetowy prześladowca 30.08.24, 23:37
        Bo to ona - ten sam nick?
    • pytajacakinga Re: Internetowy prześladowca 31.08.24, 09:58
      Niestety jedyna metoda jest brak reakcji , tez mam takiego internetowego przesladowce ktory ukral moje fotki z fb i zalozyl sobke nowego i daje tam moje fotki z roznymi wierszami o miłości i bla bla pisze tez do moich znajomych no i fb tez nic z tym nie robi bo przeciez pan mnie nie obraza a to ze upublicznia moj wizerunek to zaden problem.Przestalam ragowac tzn mowic mu zeby tego nie robil troche sie polepszylo ale nie do konca .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka