Gość: Alinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 20:06 Dlaczego kazza nie chce mi sie połaczyć z internetem,tak samo e-mule niby wszystko sie dobrze zainsalowało a wyswietla sie ze nie ma połaczenia z serwerem. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: k4 Re: Kazza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 20:32 A co to jest Kazza? Czy to to samo co Kazaa? Link Zgłoś
Gość: Alinka Macie rację to kazaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:33 A dlaczego przeżytek?Jak znasz lepszy program tak łatwy w obsłudze,to daj namiary. Link Zgłoś
Gość: Alinka emula mam i nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:53 A co to sa lub jest torrenty Link Zgłoś
gluby Re: emula mam i nic 26.12.06, 21:59 torrenty to pliki ktore sciagasz roznie rzeczy filmy gry itd. mozna poszukac na www.torrentz.com i do tego potrzebny program utorrent do znaleznie na google.pl Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: emula mam i tez sie nie chce połaczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:17 To zastanawiam sie, czy jak sciagne nastepny program? To czy znowu nie bede miała problemów? Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: emula mam i tez sie nie chce połaczyc IP: *.debica140.tnp.pl 26.12.06, 23:00 problem jest pewnie po twojej stronie rada poszukaj na google :) (może coś blokuje...) a jeśli chodzi o program do ściągania to jak chce ktoś używać to niech używa (do ściągani pojedynczych plikow mp3 ta "kazza" znowu taka obciachowa nei jest ale do większych to tak)...a na głównej stronie włąsnie artukulik o p2p... Link Zgłoś
Gość: gris dobrze że nie Napster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 01:17 zaiste muzealnego programu używasz... Link Zgłoś