Dodaj do ulubionych

Jak kopiować na dysk twardy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:36
Może to juz bylo, ale przyznam, ze nie chce mi sie szukać. Jak skopiować film
DVD na dysk twardy bez żadnej kompresji, tak, aby można go było normalnie
odtqwarzać, tak jak ma to miejsce z płyty? Jakiego użyć programu. Dzieki za
wskazanie.
Obserwuj wątek
    • gluby Re: Jak kopiować na dysk twardy 24.03.07, 21:10
      www.google.pl
      • Gość: Jadar62 Re: Jak kopiować na dysk twardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:15
        To tak jak bym sie spytal gdzie jestem, a ty bys mi odpowiedzial - gdzies na
        Ziemi, Czy to ciebie bawi?
        • Gość: akodo A gdybyś stał przed mapą? IP: *.chello.pl 24.03.07, 21:26
          to co miał by Ci powiedzieć?
          • Gość: Jadar62 Re: A gdybyś stał przed mapą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:31
            Jakiego uzyc programu, ktory pozwoli na wybor opcji jezykowej i ogladanie filmu
            jednym ciagiem?
            • beata_ LEŃ. [n/t] 24.03.07, 21:41

• jap_1 Re: Jak kopiować na dysk twardy 24.03.07, 21:41
      Alcohol 52%
      • Gość: Jadar62 Re: Jak kopiować na dysk twardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:06
        Program ten pozwala na stworzenie 6 wirtualnych napedow. Czy to ograniczy np
        skopiowanie na dysk twardy 100 filmow?
    • Gość: Greg Re: Jak kopiować na dysk twardy IP: 212.76.40.* 24.03.07, 22:02
      > Może to juz bylo, ale przyznam, ze nie chce mi sie szukać.
      I tutaj jest problem - wykaż trochę własnej inicjatywy!!!
      • Gość: Obywatel Re: Jak kopiować na dysk twardy IP: *.ists.pl 24.03.07, 22:05
        Jak może wykazać, skoro mu się nie chce? Komu się chce mu pomóc niech mu pomoże.
        Może mu się zechce z tej pomocy skorzystać. Ale pewności nie ma.
    • qandre Re: Jak kopiować na dysk twardy 24.03.07, 22:05
      Darmowy DVD Decrypter

Możesz stworzyć obraz płyty i zamontować w wirtualnym napędzie. Wtedy odtwarzasz ją jak zwykłą płytę włożoną do napędu.

Druga możliwość, to zgranie na dysk struktury wewnętrznej płyty DVD, w postaci folderu VIDEO_TS z kilkunastoma plikami. Wtedy wykorzystujesz w odtwarzaczu opcję typu "Odtwórz Plik DVD z Folderu" lub wskazujesz do odtworzenia plik VIDEO_TS.IFO.
      • Gość: Jadar62 Re: Jak kopiować na dysk twardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:13
        Nareszcie ktos zyczliwy. Po co odkrywac, rzeczy odkryte. Dzieki, choc DVD
        Decrypter nie pozwala na kopiowanie wszystkich filmow.
        A co sadzicie o DVDFab Express. Podaja, ze kopiuje z bledami, czy to go
        wyklucza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka