Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 07:20 Czy ten program można legalnie używać? Bo przecież ściąganie niektórych mp3 jest nielegalne. Jak to jest z tym programem bearshare? Link Zgłoś Obserwuj wątek
krzysiek1042 Re: bearshare 18.06.07, 08:38 program można legalnie użytkować. Co ściągasz zależy tylko od ciebie. Link Zgłoś
Gość: ??? Re: bearshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:22 Skąd można legalnie śćiągnąć muzykę? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: bearshare IP: 212.76.40.* 18.06.07, 10:15 Sam program jest legalny, nielegalne mogą być twoje działania za jego pośrednictwem, np. udostępnianie plików (a to jest nieuniknione przy ich ściąganiu). Link Zgłoś
Gość: ??? Re: bearshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:07 No właśnie. A jak ściągnę coś nielegalnego? Skąd mam wieedzieć, czy muza, którą ściągam jest legalnie udoostępniona czy nie. Nie chcę mieć żadnych problemów... Link Zgłoś
Gość: ??? Re: bearshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:25 Jeśli moje działania tzn udostępnianie muzyki są nielegalne, to kurczę, jak taki program może być legalny? A w ogóle jak ja je niby udostępniam? Na jakiej zaSADZIE?? gDZIE? Link Zgłoś
Gość: topstop Re: bearshare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:29 Gość portalu: ??? napisał(a): > Jeśli moje działania tzn udostępnianie muzyki są nielegalne, to kurczę, jak > taki program może być legalny? na tej samej zasadzie, na jakiej posiadanie np. noża jest legalne ale już zaciukanie nim kogoś... niekoniecznie ;) (słyszałem, że wyjątek to teściowa :)) Link Zgłoś
Gość: opoj Re: bearshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:12 tesciowa tylko w wypadku gdy nie chce stawiać Link Zgłoś