Gość: opty 65 IP: *.aster.pl 23.06.07, 18:03 Bardzo prosze o poradę. Nie moge zainstalować pod Operę wtyczki FlashPlayer w wersji 8 lub nowszej. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sceptyk Re: instalacja FlashPlayer IP: *.acn.waw.pl 23.06.07, 19:45 Skoro nie napisales NIC konkretnego to zacznijmy od poczatku. Wlaczyles komputer? Link Zgłoś
Gość: opty 65 Re: instalacja FlashPlayer IP: *.aster.pl 23.06.07, 20:03 Nie bądź taki przemądrzały, bo Cię pająki za obraz wciągną. Dzięki za radę. Link Zgłoś
Gość: nvemu Re: instalacja FlashPlayer IP: *.tpnet.pl 23.06.07, 20:35 dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=293&t=42 wersję 9.0.45.0 opera itd. Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: instalacja FlashPlayer IP: *.acn.waw.pl 23.06.07, 20:55 Jakie pytanie taka rada - nastepnym razem pomysl troche zanim napiszesz banalne "nie moge zainstalowac". Link Zgłoś
Gość: opty65 Re: instalacja FlashPlayer IP: *.aster.pl 23.06.07, 21:54 No właśnie , stronę, którą podał/a nvemu znam. I nie tylko z niej próbowałem ściągać. A na stronie podanej przez nvemu jest bardzo wiele opinii forumowiczów, którzy mają również podobny problem z tym cholerstwem. Tylko dlaczego działa u mnie pod Firefoxem? Oto jest pytanie. Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: instalacja FlashPlayer IP: *.acn.waw.pl 23.06.07, 22:06 > Tylko dlaczego działa u mnie pod Firefoxem? Oto jest pytanie. Nie. Pytanie jest np o jakiej wersji IE mowisz, pytanie jest co sie dzieje jak chcesz zainstalowac flasha. To sa pytania na ktore nikt tu nie zna odpowiedzi - i dopoki nie pozna nie bedzie w stanie pomoc. Link Zgłoś