tobiasz33 03.07.03, 23:46 problem! moje głośniki przestały pracować, buczą. czy zainstalowanie nowej gry mogło sie do tego przyczynić? a moze głośniki zostały spalone? proszę o pomoc! będę zoobowiązany, tymczasem. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: eXi Re: głośniki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 20:19 podaj chociaz rodzaj głośników jeśli masz przez wzacniacz je podłaczone to może końcówka mocy poszła albo bezpieczniki ;) >>>eXi<<< Link Zgłoś
Gość: tobiasz33 Re: głośniki IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.07.03, 23:07 samsung SMS 2200 4 omy, 6 watów, bez wzmacniacza.dzięki do zobaczenia Link Zgłoś
Gość: eXi Re: głośniki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 07:16 Jeśli to są głośniki komputerowe to raczej niemogłeś ich spalić :-/ przynajmniej niesłyszałem jeszcze o czymś takim, a ja z moimi zrobiłem takie przeróbki że szkoda gadać i działa ;) Głośnik komputerowe same w konstrukcji niemają nc takie żeby możnabyło je uszkodzić membrana ci się nieposypie cewki niespalisz bo czym :-/ Na moje to musisz pobawić się ze sterami do windy. (to tylko moje zdanie niemam 100% pewności) <<<eXi>>> Link Zgłoś