Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:20 moj komp wymaga formatu....ale nuie wiem jak to zrobic bo nigdy tego nie robilem.mam dysk podzielony na jedna partycje.oczekuje szybkiej odpowiedzi:):) Link Zgłoś Obserwuj wątek
szarex Re: S.O.S.jak sformatowac kompa?? 11.09.07, 18:30 jaki system operacyjny? XP, Vista a może Linux? Link Zgłoś
user0001 Re: S.O.S.jak sformatowac kompa?? 11.09.07, 18:34 "sformatowanie kompa" to proces składający się z 4 faz. - backup danych - reinstalacja systemu - wgranie sterowników i oprogramowania - odtworzenie danych z backupu Jak już zauważył przedpiśca, poprowadzenie Ciebie "za rękę" przez każdą z faz będzie wymagało znajomości systemu i sprzętu (albo kryształowej kuli ;-) ). Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: S.O.S.jak sformatowac kompa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:43 user0001 napisał: > Jak już zauważył przedpiśca ..... < Cóż za genialne słowo "przedpiśca" :)))) i jak świetnie brzmi :)))) Naprawdę, ubawiłem się :)))) A tak na marginesie, to wydaje mi się, że "sformatować kompa" można tylko młotkiem, co innego z dyskiem lub partycją. Link Zgłoś
user0001 Re: S.O.S.jak sformatowac kompa?? 11.09.07, 19:49 Nie wymyśliłem tego, widziałem na innym forum. Według mnie ta konstrukcja to słowo "przedmówca" przeniesione do warunków internetu. Link Zgłoś
Gość: d Re: S.O.S.jak sformatowac kompa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:52 www.google.pl/search?hl=pl&q=%22instalacja+systemu%22&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Link Zgłoś