Gość: Papay IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 19.07.03, 18:30 Jak sprawdzić temperature procesora i jaka ona powinna być? Mam widowsa XP. Jeśli jest potrzebny jakiś program to podajcie tylko takie do których jest sposzczenie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Papay Re: Jak sprawdzić temperature procesora??? IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 19.07.03, 20:56 BIOS to jedyny sposób?!?!?!?!?! Takim szpecem to ja nie jestem żeby po biosach grzebać. Link Zgłoś
Gość: nemesis44 Re: Jak sprawdzić temperature procesora??? IP: *.compower.pl 19.07.03, 21:03 Zalezy o jakie sprawdzenie temp. procesora Ci chodzi. Jesli chcesz jednorazowo sprawdzić jaką temperature ma proc po kilku godzinach pracy (czy jak zacznie sie wieszac) to wejdz do biosa i posprawdzaj po kolei wszystkie grupy opcji w okolicach "Power Menagement" (bios AWARD) Tam nie musisz tam nic zmieniac wiec nie ma ryzyka ze coś przestawisz. Poza tym po co CI taka badziewna kolorowanka jak XP ? :) Na 98SE nie ma problemów z programami ktore realtime monitorują temp płyty gł. Pozdrawiam Link Zgłoś