yoma 08.11.07, 10:41 wszystko, co powinno być czarne, drukuje na czerwono. HP Deskjet 710C, atramentowa, dwa kartrydże: kolor i czarny. Ustawienia przejrzane, kasety wyczyszczone. Upraszam o pomoc, bo nie mam pomysłów :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: c Re: Drukarka mi skomuszała IP: 195.116.211.* 08.11.07, 11:12 Może do czarnego druku używa kolorowego cartridga i skończył się niebieski i żółty? Wyjmij kolorowy i zobacz jak drukuje. Link Zgłoś
yoma Re: Drukarka mi skomuszała 08.11.07, 11:18 Nie da się, z jednym wyjętym nie ruszy niebieski i żółty jest, świeżutki katridż. Zapewne używa kolorowego do druku czarnego, tylko dlaczego i jak ją przestawić z powrotem? Aha, jak się kończy jeden toner, to ona się do tej pory nie przerzucała automatycznie na drugi - kiedy skończył się czarny, to czarne drukowała bladziutko lub wcale. Link Zgłoś
Gość: c Re: Drukarka mi skomuszała IP: 195.116.211.* 08.11.07, 11:30 Szukaj w opcjach żeby drukował w odcieniach szarości przy użyciu czarnego tuszu lub coś podobnego. Jest możliwe że włożyłeś odwrotnie cartridge? (zamiast czarnego-kolorowy) Link Zgłoś
yoma Re: Drukarka mi skomuszała 08.11.07, 11:37 Nie jest. Idę jeszcze raz przejrzeć opcje, choć na moje oko wszystko ustawione prawidłowo... Link Zgłoś