Dodaj do ulubionych

jaki program wyciąga najbardziej ukryte trojany ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 11:11
z waszego doświadczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: specjalista trojan Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: 195.47.201.* 18.12.07, 13:09

Najlepsiejszy jest Most Hidden Trojan Remover ver 16.5PL SP 3
      • Gość: trepp Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: *.teleton.pl 18.12.07, 13:43
        a linka podasz?
        w goglach go nie ma :(
        na www.download.com też :((
        • Gość: specjalista trojan Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: 195.47.201.* 18.12.07, 14:01
          Proszę

www.mosthiddensoftware.joke.pl
      • Gość: zed Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: 151.193.120.* 18.12.07, 16:59
        nie wiem czy wiesz, ale ogolnie 95% ludzi na tym forum nie lapie ironii:)
    • Gość: Stachu Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 16:33
      nie umiesz podać linku ?
    • Gość: p2p Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: *.acn.waw.pl 18.12.07, 16:38
      Gmer, Rootkit Revealer itd.
      • Gość: asik Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 18:13
        gmer to dobre dla dzieci
        • Gość: Resx Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: *.acn.waw.pl 19.12.07, 22:09
          > gmer to dobre dla dzieci

Skąd wiesz? Podoba ci się?
    • Gość: (gość portalu) Re: F-Secure Internet Security 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 23:18
      Na linuksowym forum przeczytałem,że w testach F-Secure Internet Security 2008
      (także trial)wykrywa wszystko(rootkity).To jest antywirus z firewallem,mam
      czysty właściwie komputer u mnie przez 30 dni nie znalazł nic,tylko blokował
      połączenia(ewidentnie szkodliwe).Tak to jest,trzeba dopasować szkodnika do
      antyszkodnika.
      • Gość: p Re: F-Secure Internet Security 2008 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.12.07, 23:59
        Jest tak dobrze bo nikt sie twoim komputerem nie interesuje.Zaden
        producent nie odwazy sie zapewniac ze usuwa wszystko a jesli tak
        mowi to jego aplikacja jest nic nie warta.Jestem pewny ze 90 %
        komunikatow jakie wyswiatlal twoj firewall bylo dla ciebie
        niezrozumialych.To jest opcja dla bardzo zaawansowanych ktorzy
        rozumieja co znacza informacje na ekranie.Najbezpieczniej jest
        odlaczyc komputer od internetu.
    • Gość: Basia Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 11:19
      masz pełną racje p, ale nie wszyscy znaja jezyk angielski
      • Gość: ort Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: 195.47.201.* 19.12.07, 12:44
        Gość portalu: Basia napisał(a):

> masz pełną racje p, ale nie wszyscy znaja jezyk angielski

On nie miał na myśli znajomość obcego języka tylko interpretację
        informacji podawanych przez firewall.
        • Gość: robert Re: jaki program wyciąga najbardziej ukryte troja IP: *.insat.net.pl 19.12.07, 15:33
          Około 2 miesiące temu w czasopiśmie przeczytałem /prawdopodobnie w CHIPIE lub PC
          WORLD/, że jednym z najlepszych programów pod tym względem jest Trojan Remover
          6.6.4, którego potem nawet testowałem przez 30 dni /po każdym uruchomieniu
          komputera skanuje/. Można go pobrać z tej strony:

www.idg.pl/ftp/pc_16188.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka