Dodaj do ulubionych

Diablo 2: Lord of Destruction

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 18:20
blebleble
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Diablo 2: Lord of Destruction IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.11.03, 14:03

szkoda ze wypowiada sie ktos kto sie wogule nie orientuje w
      temacie ( takie ble ble to w domu sobie opowiadaj )
      • Gość: dominik666 Re: Diablo 2: Lord of Destruction IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 23:25
        dobra i ciekawa pozycja,troche kuleje graficznie ale nadrabia fabułą,niestety
        w porównaniu z Warcraftem odpada ....
        • Gość: Paragon Re: Diablo 2: Lord of Destruction IP: *.zory.msk.pl 23.11.03, 07:27
          Warcraft dobra rzecz, ale w zetknięciu z Diablo zdecydowanie przynudza. Grafika
          tylko 2D, ale przynajmniej nie ma tych kanciastości rodem z 3D - dla mnie
          obrzydliwe.
          Co do autora felietonu. Chłopisko nie lubi diablo i w dodatku nie bardzo się
          zna. Nic dziwnego, że jak się zna tak pisze. Myślę, że diablo jest w ścisłej
          czołówce najwybitniejszych gier świata. Ciągle jest mnóstwo ludzi na serwerach
          Blizarda.Wczoraj prawie 100.00O!!! To fenomen. Każdy z nich chciałby znaleźć
          Windforcea, Dziadka, Anihilusa. Tak na prawdę to w tej grze narkotykiem są
          itemy....
          • Gość: dominik666 Re: Diablo 2: Lord of Destruction IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 17:27
            hehe na razie jestem w fazie początkowej tej gry,tzn level 20 druid
            ale fabuła warcrafta3 jest o wiele ciekawsza niż diablo (znowu szukamy diablo)
            itemy no tak ... ale ja w dalszym ciągu ulepszam zbroje i miecz,i prawie nie
            używam magii.
            jak się strzela np. z łuku ???
    • Gość: KOJOT Re: Diablo 2: Lord of Destruction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 00:49
      sssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrr
    • Gość: Mikos Re: Diablo 2: Lord of Destruction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 08:21
      Diablo 2 Jest Super Grą Gram w nią Całe DNIE inose i ją bardzo
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka