Dodaj do ulubionych

Z nowym Eee PC będzie można pogadać

IP: *.limes.com.pl 24.03.09, 15:26
Już sobie wyobrażam obsługę komputera głosem, bez klawiatury: "Lewo, prawo, prawo, dół, góra, fire... "Fire" powiedziałem, idioto!"
Obserwuj wątek
    • Gość: gadający z pc Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 16:04
      Już Vista ma obsługę glosową.

*) nie dotyczy lokalizacj z zadupia w tym z Polski.
    • Gość: Mrt Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:20
      Zawsze się dziwię ludziom z takich zdjęć. Idzie się na plaże poopalać, odpocząć od codziennego życia i jeszcze netbook albo laptop.
    • Gość: mdd Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.acn.waw.pl 25.03.09, 00:21
      Mrt - no bo ile mozna lezec plackiem na plazy i gapic w niebo? ;) Zreszta jakby miala do wyboru siedziec w domu i pracowac przy kompie, czy siedziec na plazy i przy note/net booku to raczej by nie byl trudny wybor. ;)
    • Gość: pan paweł Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:01
      Mrt: sugeruje abys sie poplakal
    • Gość: OeSowiec Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.fuw.edu.pl 11.04.09, 21:15
      Juz OS/2 Warp 4 w 1998 roku mial kontrole glosowa, calkiem niezle dzialajaca. Tez mi nowum...
    • Gość: developers*3 Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.48.rev.vline.pl 11.04.09, 22:07
      @OeSowiec:
      " OS/2 Warp 4" A co to jest? Czy to nie ten smieszny system ktory zrzynal z windows 95?
    • Gość: OeSowiec Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.fuw.edu.pl 11.04.09, 22:13
      Pewien system IBM, dla ktorego IBM wstrzymal juz support. Nie, nie zrzynal z Windows 95 - jako system 32 bitowy jest duzo starszy, nigdy nie byl oparty na DOSie, a i niektore dobrodziejstwa NT a i aktualnego XP wywodza sie wlasnie od niego - np. system plikow NTFS. Jak pokazuje przyklad sterowania glosem, mnostwo rozwiazan 10-15 lat do przodu i... tragiczny marketing IBM.
    • Gość: Tata-Dyrektor Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.aster.pl 11.04.09, 23:23
      Gdy już nic tobie pisiaku nie pomoże,
      Fotel weź i przed komputerem siądź, nieboże.
      W imię Ojca, Lecha, Jarka!
      Mamy z tobą pański krzyż,
      Bo twoje prostactwo nie wystarcza -
      A kysz! A kysz! A kysz...
    • Gość: jezyk7 Re: Z nowym Eee PC będzie można pogadać IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.09, 02:02
      Mac OSX już od dawna (ja mam od roku) to ma. W wersji angielskiej, ale fajna zabawka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka