jozka5 03.10.08, 23:01 Czy znacie jakieś linie lotniecze oprócz aeromexico??? Szukam jakiegoś lotu z Mexico City do Meridy albo Cancun. Z góry dziękuję za pomoc;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozka5 Re: PRZELOTY W MEKSYKU 03.10.08, 23:41 Znalazłam już MEXICANA, AVIACSA, AEROMAR.. trochę tego jest;) Odpowiedz Link
malgorzata.wajda Re: PRZELOTY W MEKSYKU 20.11.08, 17:27 Niedawno wróciłam z Meksyku, gdzie dwukrotnie korzystałam z miejscowych linii: Mexicany i Alma de Mexico. Serwis jest profesjonalny, samoloty nie budzą zastrzeżeń, ceny biletów - wykupione odpowiednio wcześniej mogą być naprawdę przystępne. Dodam, że bilety zostały zakupione przez internet. Odpowiedz Link
almahler Re: PRZELOTY W MEKSYKU 21.11.08, 01:59 ja skorzystałam z Aviacsy (Chetumal - DF). Bilety kupiłam z 2 miesiace wcześniej i za dwie osoby zapłacilam około 600 zł pzdr Odpowiedz Link
emzet5 Re: PRZELOTY W MEKSYKU 27.12.08, 12:52 A'propos przelotów... zauważyłem, że jak dokonuje się rezerwacji na stronie np. Mexicany wskazując kraj płatności Rest of World (Polski niestety nie ma:), to cena biletu jest kosmiczna. Bilet na te same połączenie ze wskazaniem kraju płatności Mexico kosztuje 60-70% taniej, cena podawana jest w peso i ma zdecydowanie niższe podatki. Ze zrozumiałych względów zastanawiam się nad skorzystaniem z drugiej opcji, ale może jest to w jakiś sposób weryfikowane przy check-in. Boję się, że ktoś będzie mi kazał dopłacić różnicę. Czy ktoś z Was dokonywał rezerwacji wskazując kraj płatności Mexico? Odpowiedz Link