nrg67 18.09.09, 11:11 Kto z Was poradzi początgkującemu, jakie buty do porannego joggingu kupić??? chodzi o to, zeby byly wygodne i dobre, ale zeby sie komercji nie dac nabrac na jakies glupawe bajery i majastku nie wydac na obuwie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczyt lenistwa Re: Buty... IP: *.4web.pl 18.09.09, 12:03 forum.gazeta.pl/forum/w,342,94050901,94050901,buty_do_biegania.html Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Buty... 20.09.09, 22:29 ja już się wypowiadałam w innym wątku... najlepiej jak skontaktujesz się z obsługą w sklepie presto, bardzo chętnie doradzają produkty dopasowane do potrzeb klienta. ja kupiłam u nich najtańszy model adidasa i jestem naprawdę zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
runcentre Re: Buty... 18.12.09, 13:18 w specjalistycznym sklepie niech doradzą ci w zakupie odpowiedniego obuwia pod względem rodzaju stopy oraz nawierzchni, po której masz biegać. Często jednak warto wydać większe pieniądze na dobre buty z amortyzacją. Po co potem biegać po lekarzach albo kupować jakieś smarowidła jak pojawi się kontuzja. Odpowiedz Link Zgłoś