Dodaj do ulubionych

Kopenhaska - efekt:)))

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 22:31
Hej,
Niedawno bylem na kopenhaskiej i schudlem ponad 5 kg:)))))
Polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: d Ja miałam słabe ,joger napisz dlaczego tak mało IP: *.rtk.net.pl 02.02.04, 22:41
      Ja tylko 3,5 trzymałam sie jej bardzo rygorystycznie i nie wiem dlaczego miałam
      tak słabe efekty,prosze mi powiedziec czy to jest normalne czy nie,nic nie
      podjadałam nic nie kombinowałam wszystko tak jak ma być i tylko 3.5 kilo w dół :
      (
      • sillia Re: Ja miałam słabe ,joger napisz dlaczego tak ma 02.02.04, 22:59
        Gość portalu: d napisał(a):

> Ja tylko 3,5 trzymałam sie jej bardzo rygorystycznie i nie wiem dlaczego
        miałam
        >
        > tak słabe efekty,prosze mi powiedziec czy to jest normalne czy nie,nic nie
        > podjadałam nic nie kombinowałam wszystko tak jak ma być i tylko 3.5 kilo w
        dół
        > :(

No przecież to zależy od tego, jaką masz przemianę materii, z jakiej wagi
        wyjściowej startujesz, jak długo już się odchudzasz, czy w tym czasie miałaś
        (eś) większą aktywność fiz. niż zazwyczaj, i od tysiąca innych czynników. Moi
        znajomi chudli na tej diecie średnio 3-5 kg, jeden zrzucił 7, ale też miał z
        zczego zrzucać. Generalnie facetom chyba łatwiej to idzie :-)
        Pozdr.
        Sillia
        • Gość: Marcin_ Re: Ja miałam słabe ,joger napisz dlaczego tak ma IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 23:06
          Ja schudlem 5 kg z 90 kg na 85kg, wiec mialem z czego (wzrost: 178) a moja
          narzeczona miala mniej tluszczu na pewno, wiec schudla ok., 3 kg.
    • Gość: Mucio Re: Kopenhaska - efekt:))) IP: *.laczpol.net.pl 02.02.04, 23:35
    • Gość: Mucio Re: Kopenhaska - efekt:))) IP: *.laczpol.net.pl 02.02.04, 23:36
      Potrzebny jest mi jadłospis tej diety Kopenhaskiej dla dziewczyny
      • sillia Re: Kopenhaska - efekt:))) 03.02.04, 08:59
        Gość portalu: Mucio napisał(a):

> Potrzebny jest mi jadłospis tej diety Kopenhaskiej dla dziewczyny

Google Twoim przyjacielem. tinylink.com/?exAXmRLLJ2
        Pozdr.
        Sillia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka