Dodaj do ulubionych

Ćwiczenia pomocy

IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 21:27
Mam 160 cm wzrostu, ważę 50 kg a mój problem polega na tym,że mam brzuszek, który lekko odstaje choć nie jest tłusty-problem chyba tkwi w wąskich biodrach,które posiadam. Miał ktoś taki problem?Nie chcę sie odchudzać-chcę aby moje proporcje były OK-czy wystarczy ćwiczyć 3 razy w tyg. przysiady z obciążeniem i coś na pupe i nogi około 30 min? Ma ktoś dośwaidczenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: foxy lady Re: Ćwiczenia pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 09:44
      jeśli chodzi tylko o utrzymanie sylwetki i ewentualną poprawę brzuszka to to co mówisz, mozesz robić tez brzuszki albo poćwicz na orbitreku bo zaoszczędzisz wtedy czas - on działa na wszystko talię, ramiona, całe nogi, pupę o orbim: www.naobcasach.pl/a.48862.Smukle_cialo_bez_chwili_nudy___trening_na_orbitreku.html
      • peligrosa13 Re: Ćwiczenia pomocy 10.01.11, 14:37
        orbitreki są fajne albo steppery, tylko orbitreki bardziej na cale ciało bo też kształtują ramiona. Wypady ze sztanga sa tez bardzo dobre, wiem bo ich nie lubię a to znaczy że działają, ale to najbardziej na uda i pośladki. A na brzuch - tylko nie pij piwa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka