kasiaaaa24
21.02.11, 20:52
Witam
Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedz na swoje pytanie, bo szczerze mówiąc zdania na różnych portalach są tak podzielone, że już sama nie wiem co o nich myślec...
Od tygodnia mąż chodzi na siłownię, dostał na Walentynki karnet na pół roku. Teraz zbliżają się Jego urodziny i chciałabym Mu kupic między innymi białko, ale nie mam pojęcia jakie będzie najlepsze. Nie wiem nawet, czy ma znaczenie jakiej firmy ono będzie, ale widziałam, że są jakies serwatkowe i z jajek... Nie wiem jaka jest różnica, a żeby zdążyła dojsc przed urodzinami muszę zamówic ją jutro ( na All.....), najdalej pojutrze. Będę wdzięczna za uświadomienie i sugestie.
I jeszcze jedno pytanie. Dla siebie wybrałam (sugerując się tylko i wyłącznie smakiem - czekolada z miętą :) ) Fitness Authority Whey Protein. Ale ja będę pic tylko jeden koktajl z jednej miarki (raczej nie chcę budowac dużej masy mięśniowej, raczej poprawic kondycję i delikatnie ukształtowac ciało) i dlatego sugeruję się smakiem. Wiem, pewnie nie profesjonalne podejście, ale jak już wcześniej pisałam, jestem w tej kwestii laikiem :)
Będę wdzięczna za opinie osób zaznajomionych z tą tematyką.
Pozdrawiam :)