Dodaj do ulubionych

HEJ JOGGER

IP: 192.168.1.* 27.02.02, 20:10
Powiedz Ty mi slonko moje najukochansze, ktory Ty AWF
konczyles ;))))))
Obserwuj wątek
    • jogger Re: HEJ JOGGER 28.02.02, 10:07
      Biegałem tylko wzdłuż Potoku Bielańskiego, a że AWF był tuż za płotem, to
      widocznie czymś się zaraziłem:)))
      • Gość: Uroboros Re: HEJ JOGGER IP: *.osi.gda.pl 01.03.02, 19:27
        Tos mi bratem i siostra w jednej osobie :))) Ja jednak zarazilam sie znacznie
        skuteczniej, bo wraz z nurtem Potoku Oliwskiego wplynelam prosto w brame AWF` u
        i juz mi tak zostalo ;) Pytalam Cie o to, bo myslalam, ze jestesmy po fachu.
        Pozdrdowienia znad morza!
    • Gość: mp Re: HEJ JOGGER IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 23:46
      A mi powiedz czy jestes mezczyzna czy kobieta bo mnie to ciekawi .
      a czy l-karnityna plus z chromem i tam jeszcze czyms jest rzeczywiscie na plus ?
      • jogger Re: HEJ JOGGER 04.03.02, 11:49
        Gość portalu: mp napisał(a):

> A mi powiedz czy jestes mezczyzna czy kobieta bo mnie to ciekawi .

Aby uprzedzić ew. pytanie uściślające, jestem płci męskiej, orientacji hetero:))))

> a czy l-karnityna plus z chromem i tam jeszcze czyms jest rzeczywiscie na plus
        > ?

Lepsza niż 'goła' karnityna - chrom jest czynnikiem tolerancji glukozy (może
        zmniejszać apetyt na słodycze), razem z argininą i ornityną (ale na czczo) wpływa
        na zwiększenie wydzielania hormonu wzrostu, który z kolei powoduje rozbudowę
        mięśni i spalanie tłuszczu. Oddziaływanie na hgh można zwiększyć dodając wit. PP.
        • Gość: mp Re: HEJ JOGGER IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:40
          Joggerku to mi powiedz jeszcze ,czy jak ja chce gglownie spalac tkanke
          tluszczowa to lepiej mi brac ta zwykla l0karnityne czy ta plus .
          Jezdze glownie na rowerku i chodze na biezni ,co drugi dzien -te cwiczenia
          okolo 45-60 min a reszte troche silowych w stylu wypady z obciazeniem i
          spinanie brzucha .
          Jak widac chodzi mi glownie o te kobiece :) sprawy -posladki ,uda , brzuch
        • Gość: mp Re: HEJ JOGGER IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:40
        • Gość: mp Re: HEJ JOGGER IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:41
          dodam jeszcze ze na przyroscie miesni mi nie zalezy, dzieki za odpowiedzi
          • jogger Re: HEJ JOGGER 06.03.02, 15:54
            Plus jest lepsza, bo działa na kilka sposobów jednocześnie. Jak nie będziesz
            ćwiczyła z dużymi obciążeniami, to mięśnie Ci nie urosną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka