problema 02.03.02, 15:07 Spróbujmy znależć w internecie "Joggera" w pigułce - najlepszy serwis fitness. Zgłaszajmy najciekawsze strony,zapraszam do zabawy! Mój pierwszy typ to portal fitness www.fit.pl Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Fitness w internecie IP: *.4it.net.pl 04.03.02, 15:22 Pomysł bardzo dobry,zaczynam szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
martuska2 Re: Fitness w internecie 04.03.02, 18:32 Ja ze swojej strony moge polecic nastepujace serwisy: www.innet.pl/~eva/ramka_fit.html www.swiat-kulturystyki.prv.pl/ www.fitness-polska.com.pl/ www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=104&forum_title=Fitness Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Fitness w internecie IP: *.4it.net.pl 08.03.02, 17:52 problema napisał(a): > Spróbujmy znależć w internecie "Joggera" w pigułce - najlepszy serwis fitness. > Zgłaszajmy najciekawsze strony,zapraszam do zabawy! > Mój pierwszy typ to portal fitness www.fit.pl > Pozdrowienia! > Z pięciu wymienionych propozycji chyba www.fit.pl jest najlepszą stroną.Ogrom informacji,ale bez wyszukiwarki można się pogubić.Nie zauważyłam nawet,że spędziłam tam ze trzy godziny,ale warto. Pozdrawiam miłośniczki zdrowego stylu życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś