Gość: Jacek IP: 213.77.91.* 05.03.02, 10:34 Co sadzicie o tym spalaczu tluszczu? Przeczytalem sobie opis w necie i wyglada to bardzo zachecajaco. No i jak, chlopie, biegasz juz te 70km tygodniowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: HCA 05.03.02, 11:40 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Co sadzicie o tym spalaczu tluszczu? Przeczytalem sobie opis w necie i wyglada > to bardzo zachecajaco. Cudów to nie zdziała. Można brać po treningu, żeby ograniczyć zużycie białka na produkcję glikogenu, i ew. przed wypiciem gainera. > No i jak, chlopie, biegasz juz te 70km tygodniowo? Spokojnie, to od maja:-) na razie kontrolnie 30 (oczywiście chodzi o fat control:- ))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: HCA IP: 213.77.91.* 06.03.02, 11:05 To swietnie, jesli dalo by sie zatrzymac katabolizm miesni. Wyniki strasznie spadaja na drugi dzien. Ale z tego, co piszesz, to nie probowales jeszcze. Kto wie, moze to i lepsze od fat burnera. Mam zamiar polaczyc HCA i Amino Anabol, co sadzisz o tym, chlopie? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: HCA 06.03.02, 12:32 Gość portalu: Jacek napisał(a): > To swietnie, jesli dalo by sie zatrzymac katabolizm miesni. Wyniki strasznie > spadaja na drugi dzien. Ale z tego, co piszesz, to nie probowaleś jeszcze. > Kto wie, moze to i lepsze od fat burnera. Jak coś jest ziołowe, to próbuję, kupiłem i to, ale żeby to była rewelka, to nie powiem. Biorę to zaraz po treningu, bo w wersji hiteca zawiera też rozgałęzione. Teraz pracuję nad siłą i masą, więc biorę potem gainerka i pilnuję się żeby za dużo sadła się nie odłożyło. > Mam zamiar polaczyc HCA i Amino Anabol, co sadzisz o tym, chlopie? Nie ma potrzeby. Hitec reklamuje AA przed treningiem, ja wolę rozgałęzione zaraz po treningu, właśnie dla wstrzymania katabolizmu. Odpowiedz Link Zgłoś