backloop 11.06.04, 19:02 Poszukuję w Wawie gabinetu z urzadzeniem Hypoxi trainer bo podobno daje rewelacyjne rezultatt. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.... niech się zlituje i napisze: backloop@gazeta.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: triss Re: Hypoxi trainer IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.06.04, 20:03 A ja szukam w Krakowie... Hypoxi trainer lub vacu... Help!:) Odpowiedz Link Zgłoś
margolka123 Re: Hypoxi trainer 11.06.04, 20:15 Np. oxyline na Pulawskiej w europlexie. Chodzilam, na mnie podzialaloi bylam zadowolona, choc nie sa to takie rezultaty jak obiecuje reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Hypoxi trainer IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.06.04, 20:38 A Kraków??? Ktoś wie gdzie....??? Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka78 Re: Hypoxi trainer 03.07.04, 12:57 Dziewczyny! Polecam ćwiczenia na hypoxi trainer i vacu step. Ja dzieki nim pozbyłam się cellulitu w ciągu miesiąca:) Pozbyłam się tłuszczyku, ukształtowały się ładne mięśnie - nigdy nie miałam takich twardych, zbitych pośladków:) Szoda wydawać pieniądze na kremy, ktore i tak są nieskuteczne. Lepiej wysilić sie finansowo raz, ale za to na coś, co daje efekty(ja za 12 zabiegów płaciłam 400zł). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś