ellivia 06.04.02, 13:46 Nalezy przestac jeść. Schudniecie gwarantowane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: silie Re: Najlepsza dieta świata IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 06.04.02, 18:13 Eeeech; chudy grubego nie zrozumie. Czy Ty masz jakiś problem z tym, że ktoś robi ze swoim ciałem co mu się podoba, czyli np. odchudza się, że założyłaś aż dwa wątki na ten temat? No, ale takie ociekające ironią teksty to specjalność chudych ignorantek. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Najlepsza dieta świata 06.04.02, 19:51 > Czy Ty masz jakiś problem z tym, > że ktoś robi ze swoim ciałem co mu się podoba, czyli np. odchudza się, > że założyłaś aż dwa wątki na ten temat? No dobra,troszke mnie ponioslo. Przesadzilam z dwoma watkami, obiecuje ,że nie zalożę juz trzciego na temat diety :-) pozdrawiam złosliwy chudzielec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcd Re: Najlepsza dieta świata IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 19:52 Zgadzam sie z Silie! Najłatwiej jest krytykowac innych, wyśmiewać się z nich. Skoro elivia uwaza ze niejlepiej nie jesc toi po co tu wogole zaglada? Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Najlepsza dieta świata 06.04.02, 20:11 Przepraszam, skoro was urazilam. Mialam zamiar poczytac o róznych rodzajach ćwiczen i rekreacji( troche jest ale wg mnie za mało),a to co rzucilo mi sie od razu w oczy to przeroznego rodzaju diety.A przeciez celem fitnessu jest przede wszystkim gimnastyka i plynaca z niej radość i relaks a nie zrzucanie zbędnych kilogramów jako cel sam w sobie. Takie jest moje zdanie na temat fitnessu, rozumiem ,ze ktos moze miec inne... pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: Najlepsza dieta świata IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 06.04.02, 23:09 Być może faktycznie nie ma tu przewagi wątków na temat rekreacji tylko dla niej samej. Ale to tylko dowód na to, jak wiele osób ma problem z otyłością; niekoniecznie zawsze wynikającą z niepohamowanego obżarstwa. Jest to praktycznie jedyne miejsce, gdzie można otrzymać bezinteresowną pomoc, gdzie nikt z nikogo nie robi pośmiewiska; jeżeli jest krytyka, to zawsze konstruktywna, jeżeli wymiana poglądów, to zawsze poparta argumentami (patrz: dialogi joggera i dana). Nie rozumiem, dlaczego ludzie nie potrafią zachować dla siebie tego, co myślą o osobach choć troche odbiegających od ogólnie przyjętej "normy" i do tego jeszcze uzurpują sobie prawo do udzielania "dobrych rad" na temat, o którym nie mają bladego pojęcia lub nie znają go z autopsji? Nie będę się już więcej oburzać, ale akurat na tym forum po raz pierwszy spotkałam się z taka wypowiedzią, jak tekst ellivi.Oczywiście na pewno wiele osób dotknęły dużo gorsze przejawy nietolerancjii wobec siebie,ten tutaj, to pikuś,ale akurat tu spotykam się zawsze z życzliwością i życzeniami powodzenia i wytrwołości, również od osób nie mjących podobnych problemów. Jest to Forum, więc każdy ma prawo mówić, co chce; ale troche przykro. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś