Gość: majanna
IP: *.eaw.com.pl
26.10.14, 19:30
Witam. Mam pytanie. Pod koniec sierpnia zaczęłam regularną przygodę z kijkami. Przez ponad mc chodziłam prawie codziennie poza weekendem godzinę dziennie. Około 1h, średnia szybkość to 8min/1km. Dla mnie to szybko, zresztą do teraz chodzę ten dystans w tym tempie.Czasem zamiast kijków ćwiczyłam około godziny na siłowni(orbitrek, outdoor fitness ) Do treningu dołączyłam dietę(nie będę rozpisywać ale jest to bardzo zdrowa, zbilansowana dieta). Schudłam bardzo ładnie i spokojnie. Został mi brzuch, nie skóra,tylko odstający brzuch. Mam 168cm i ważę 58 kg. Wkurza mnie to bo mam ładne ciało, fajnie wyczuwalne mięśnie i ten brzuch!. Chcę dołożyć do kijków(teraz chodzę około3 razy w tyg. dla podtrzymania efektu i zwyczajnie zdrowia) jakieś ćwiczenia na brzuch(nie wiem, czytałam o Mel B) szukam czegoś co mi pomoże zgubić ten tłuszcz. Inne aeroby odpadają bo biegać nie mam siły, rower nic tu nie pomoże a pływam baaardzo średnio. Nie lubię grupowych zajęć, monotonnych. Z kijkami jak już pójdę to wrócić muszę;) Zresztą pod tym pozostałym tłuszczem mam naprawdę fajny, twardy brzuch;) więc wiem, że te mięśnie pracują. Cóż począć?