bav 23.02.06, 19:36 Nic nie ma na tak apetyczny temat:(? Gdzie można dostać najlepsze pączki w JG? Może jakieś niebanalne? Macie swoje ulubione (oczywiście, poza domowymi, te zawsze są poza konkurencją:D) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazimierzp Najlepsze pączki! 23.02.06, 20:43 Najsmaczniejsze (ale jak są bardzo świeże) to na Wiosennej! Ale to już od prawie roku nie dla mnie!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
inferno_m Re: Najlepsze pączki! 23.02.06, 21:05 Bez przesady Panie Kazimierzu:) Raz w roku… A ja lubię pączki z Długiej (nazwisko cukiernika pominę co by kryptoreklamy nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
bav Re: Najwięcej pączków! 23.02.06, 22:46 Najlepszych pączków i karnawałowych szaleństw na weekend! A kto zjadł najwięcej pączków? Ja już po trzech miałam dość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Dieta! 23.02.06, 23:35 Nie wolno mi niczego z mąki, czy ziarna! Muszę być konsekwentny - ale widziałeś chyba rezultaty?!? Niemniej smak pączków pamiętam. Nie jako kryptoreklama: najpopularniejsze w Jeleniej Górze (te których smak znam i pamiętam): Długa - to Stanisław Mrugała (jego syn jest medalistą Europy w zawodzie cukierniczym); Wiosenna - cukiernia i piekarnia Libersbacha (mozna też kupić jego wyroby na Jasnej przy zejściu na Podwale); 1 Maja - cukiernia i kawiarnia Surowiaków; Pijarska - piekarnia i cukiernia Tarnowscy (mozna kupic jego wyroby w Carrefourze); Bankowa - cukiernia Firmowa (tu są największe pączki, ale i najdroższe); Bankowa (kiosk) i Piłsudskiego sklepik w małym domku (ciastka i pączki z Jeżowa Sudeckiego). Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: common Re: Dieta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:48 Dziękujemy! Dałem radę zjeść siedem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bav Re: Pączki :P 24.02.06, 16:45 Do ostatkowego wtorku jeszcze parę dni - zobaczymy, kto zje więcej ;) A dla tych, co nie chcą/nie mogą powalczyć o ilość - spróbujcie zjeść pączek _bez_oblizywania_się_ (tylko uczciwie!) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś