Dodaj do ulubionych

Mrs.Sporty

26.01.15, 13:33
Chciałabym przestrzec panie z łapanki z ulicy zaproszone na trening do klubu Mrs.Sporty,dokładnie czytajcie co podpisujecie,umowa-cyrograf jest na 12 miesięcy,więc jak by co to trzeba płacić czy się chce chodzić czy nie.ja naiwnie nie zajrzałam na drugą stronę umowy i nie przeczytałam warunków odstąpienia od niej,a menadżerka zrobiła wszytko tak sprytnie żebym tam nie zajrzała ,oczywiście zarzekając się później że o wszystkim mnie poinformowała rzetelnie.sytuacja dotyczy klubu w Warszawie na ul.Terespolskiej,nie wiem jak jest w innych miejscach.
Obserwuj wątek
    • mamalyga35 Re: Mrs.Sporty 12.11.15, 13:47
      Ja nie polecam Mrs. Sporty w Grodzisku Mazowieckim.
      Po pierwsze umowa cyrograf na 12 miesięcy. Po drugie - brak profesjonalizmu. Przy zawarciu umowy dokładnie mówiłam czego oczekuję, co mogę czego nie, każdy z instruktorów miał to wiedzieć. Kiedy wchodziłam do klubu to niby logowałam się do systemu a trener miał widzieć wszystkie informacje, niestety ani razu żaden nie spojrzał w komputer.
      Nie zapłacisz na czas - to dzwonią z Wrocławia i straszą sądem. Potrafią dzwonić nawet po trzech miesiącach od wpłaty, bo pani właścicielka nie ma ochoty przesyłać informacji do nich i tak na okrągło. Ogólnie odczucia bardzo kiepskie. Przestrzegam!!!! O skuteczności tego treningu najlepiej porozmawiać z instruktorem z prawdziwego zdarzenia!!! A i te podoklejane uśmiechy. Brrr
      • mt385 Re: Mrs.Sporty 20.11.16, 12:36
        A ja polecam należę do klubu drugi rok i jestem zadowolona. Zgubiłam 8 kilo, zaczęłam zdrowo się odżywiać. Trenerów w klubie bardzo lobię i uważam że są zaangażowani w prace. A co do umowy to nic mnie w niej nie zaskoczyło bo ją przeczytałam przed podpisaniem, a trenerzy wytłumaczyli wszystko. Na mnie podpisanie umowy na rok podziałało mobilizująco, bo miałam ten problem że szybko szukałam wymówek żeby rezygnować z różnych zajęć fitness, przeważnie był to brak czasu :)
    • Gość: Wołka20 Re: Mrs.Sporty IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.11.15, 16:48
      Zgadzam się z wypowiedziami, że powinni informować o niemozliwości rezygnacji. Aczkolwiek jeżeli dają Ci specjalną, niższą cenę przy pakiecie rocznym, dla mnie zrozumiałe jest, ze nikt Ci kasy później nie odda. Mi powiedzieli, ze jest opcja 3-miesięczna i roczna. Jako osoba dorosła od razu stwierdziałam, ze nie chcę pakować się w tak długoterminowe zobowiązania właśnie ze względu na nieprzewidywalność losu. Nie znam się na kruczkach prawnych ale podobnie jest przecież z abonamentem komórkowym, podpisujesz zobowiązanie na określony czas i jeżeli chcesz wcześniej wypowiedzieć umowę i tak płacisz karę.
    • 5natali Re: Mrs.Sporty 02.12.15, 20:31
      Dokładnie tak jest. Ja też padłam jako ofiara takiej łapanki. I teraz straszą. Co można z taką sytuacją zrobić?
      • shockedme Re: Mrs.Sporty 11.01.19, 20:57
        Czym się skończyła historia z tym klubem?
    • pierogi_z_jagodami Re: Mrs.Sporty 24.12.15, 14:09
      dzięki serdeczne, miałam tam się wybrać, ale już wszystko wiem,
      umowa na rok nie przejdzie, a b s o l u t n i e, przecież nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć
    • sursn123 Re: Mrs.Sporty 29.04.16, 10:18
      Nie polecam MRS. Sporty nigdzie, po pierwsze są nastawieni tylko na zysk żeby zarobić na Paniach jak najwięcej, po drugie kadra często nie jest do końca wykwalifikowana mają porobione kursy przez internet i połowa tak naprawdę nie ma pojęcia nic a nic o rehabilitacji. Po za tym 12 miesięczna umowa, można ją zerwać tylko w przypadkach skrajnych i to jeszcze popartych zaświadczeniem lekarskim, jeśli się komuś po 3 miesiącach odwidzi ćwiczenie tak naprawdę nie ma możliwości zrezygnowania! NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM
    • sadfitprincess Re: Mrs.Sporty 30.04.16, 22:15
      Zapraszam na mojego bloga. Tam jest opis mojej historii, walki z chorobą, powrotu do pasji, sportu. Wrócenie do prawidłowej wagi z 36kg
      sadprincess19.blogspot.com/
    • Gość: Anna Re: Mrs.Sporty IP: *.centertel.pl 15.06.16, 15:35
      Witam wszystkie panie ktore zostaly oszukane prze klub Mrs. Sport . Ja walcze z klubem na teraspolskiej obecnie wczoraj zanioslam podani o rezygnacji umoey napisana prze adwokata . Adwokad doradzil jesli bysmy sie wszystkie zebraly I napisaly skarge na klub to by byly wieksze szanse na to wszystko . Prosze sie kontaktowac ze mna . Mam dostep do osoby ktora zajmuje sie prawem
      • archeo777 Re: Mrs.Sporty 28.06.16, 13:09
        chce sie do Pani dołączyć lidiapas@poczta.onet.pl
      • Gość: monia Re: Mrs.Sporty IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.08.16, 15:47
        Witam czy udało się pani rozwiązać umowe z MRS.Sporty ? tez mam problem z nimi .
      • Gość: elinaelina Re: Mrs.Sporty IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.16, 18:08
        jak możemy się skontaktować, tez zostałam oszukana
      • Gość: elinaelina Re: Mrs.Sporty IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.16, 18:09
        Tez zostałam oszukana przez te firmę, proszę okontakt
      • Gość: Passira Re: Mrs.Sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.17, 07:36
        Proszę o pomoc Pani Aniu i kontakt do adwokata
      • denispaula Re: Mrs.Sporty 20.06.17, 11:18
        prosze o kontakt . potrzebuje pomocy w tej sprawie . paulina tel 602207238
      • denispaula Re: Mrs.Sporty 07.08.17, 12:54
        Pani Aniu prosze o kontakt 602207238
      • zala_mana_39 Re: Mrs.Sporty 14.12.17, 00:23
        Witam. Ja tez walcze z wlascicielem klubu Mrs Sporty. Przez te cwiczenia ( bez fachowego nadzoru) pojawily sie u mnie zawroty glowy i bole kregoslupa. Trenerzy to osoby , ktore zabawiaja klubowiczki zamiast korygowac wykonywane przez nie cwiczenia. Nie mialabym takich problemow , gdyby obsluga wiedziala jak odpowiedzialna role pelnia w klubie.
        Jezeli moglabym prosic o kontakt do prawnika , ktory juz cos wie o tym klubie i wie jak poprowadzic sprawe to bylabym wdzieczna. Ania
        • wwomann Re: Mrs.Sporty 10.03.18, 12:13
          podobnie jak pozostali zostałam wykorzystana do podpisania tej umowy. Z chwilą rezygnacji (jeszcze przed zaczęciem jakichkolwiek ćwiczeń) zostałam obrzucona niemiłymi słowami i tekstami w stylu "chyba chcesz być chuda?". Czy jeśli w przeciągu 14 dni złożę wypowiedzenie mogę mieć pewność, że ta przygoda się zakończy?
      • shockedme Re: Mrs.Sporty 11.01.19, 20:58
        Jak się traktować z Panią? Potrzebuje pomocy:)
        • shockedme Re: Mrs.Sporty 11.01.19, 20:59
          Jak sie skontaktować *
      • dimdragon88 Re: Mrs.Sporty 22.01.19, 13:34
        Proszę o pomoc w wypowiedzeniu umowy. To bardzo ważne moja mama podpisała i nie doczytała umowy!
      • Gość: agnis28 Re: Mrs.Sporty IP: *.play-internet.pl 21.08.20, 23:05
        Ja też się chce dołączyć,właśnie piszę wniosek do sądu,pomimo że przedstawiłam zaświadczenie lekarskie,oni tego nie respektują,więc nie wiem co musi się stać,żeby się z nimi rozstać,w umowie powinien być chyba zapis będziemy razem żyć i ćwiczyć, dopóki nas śmierć nie rozłączy😂choć myślę że i to nie pomoże.Sądzę, że chyba szybciej dostałabym rozwód z meżemniż z nimi rozwiązała tą umowe. Mój email agnis28@o2.pl.prosze o kontakt jakieś wskazówki na pewno by mi pomogly
    • ewaluka Re: Mrs.Sporty 24.06.17, 20:47
      nie dotyczy to tylko klubu przy Terespolskiej, na Ochocie też tak działają i dają do podpisania umowę-cyrograf. Na zajęciach mało kto się Tobą zajmuje, czy robisz dobrze, czy źle ćwiczenia. Może forma zajęć to fajny pomysł, ale podejście do klientów, brak profesjonalizmu i te oszukańcze umowy dyskryminują całość. Zdecydowanie nie polecam.
    • irenakowaliczek Re: Mrs.Sporty 31.07.18, 22:31
      Bielski Club MRS Sport takich zbójeckich metod nie stosuje. Nasze trenerki każdego dokładnie informują o tym co jest w umowie, każdy nim się zapisze do klubu może przyjść na rekonesans za darmo- jest wtedy okazja do zapoznania się z trenerkami, ze sprzętem i pogadać z klubowiczkami o tym jak jest. Na czas urlopu można zawiesić karnet lub , za powiadomieniem klubu odstąpić go na czas nieobecności koleżance. Każda osoba traktowana jest indywidualnie. Nasze trenerki są kompetentne,miłe, przyjaźnie do nas nastawione i pomocne. To wspaniałe miejsce na odstresowanie się i poprawę kondycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka