Dodaj do ulubionych

Elektroniczne pasy

IP: *.telkab.pl 08.05.02, 20:25
Nie wiecie czy one działąją, ale nie chodzi mi o to czy są sprawne tylko czy
dają efekty :-). Chodzi mi o reklamowane pasy zakładane w pasie :-) albo na uda
itd., które przy pomocy impulsów elektrycznych pobudzają mięśnie. Ponieważ to
wszystko miało być raczej pytaniem niż stwierdzeniem to na końcu: ? :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: bolewora Re: Elektroniczne pasy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 20:53
      Wydaje mi się że te pasy reklamowane w TV to bujda ja chodzę na
      elektrostymulacje mięśniową i są to zabiegi wykonywane przez absolwenke AWF -
      rehabilitacja z 12 letnim stażem na urządzeniu które jest bardzo precyzyjnie
      sterowane przez komputer aby uzyskać widoczny skurcz mięśnia trzeba puścić
      spory impuls i choć nie jest to bolesne to napewno nie wywołuje radosnego
      uśmiechu jak w reklamie myśle że w tych pasach jest tak słaby prąd czy tam coś,
      ze to nic nie da ale nie jestem fachowcem
      • Gość: ewcia Re: Elektroniczne pasy IP: *.56.122.12.Dial1.Dallas1.Level3.net 09.05.02, 23:25
        Niedawno jak wczoraj ogladalem w porannej audycji tv. Fox4 program ktory
        dotyczyl wlasnie tych slynnych pasow z elektosymulacja miesni. Ochodnikiem byl
        Pan, wiek ok. 35 lat, ktory mial juz troche podchodowany brzuszek. Zamowil
        sobie ow pas i testowal przez dwa tyg. Efekt byl zerowy. pas nie pomogl mu
        absolutnie poprawic wygladu brzucha nie mowiac o uzyskaniu formy modeli ktorzy
        reklamuja to cudo, w stylu przedtem i potem.
        Tak wiec nie dajcie sie nabrac moi drodzy na ten podstepny chwyt reklamowy.
        Pozdrowienia
        ewcia
        • Gość: mangosux Re: Elektroniczne pasy-buble IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 12:23
          po raz kolejny ostrzegam przed kupowaniem w Mango ja walczę o zwrot kasy, bo
          zanim można się było dowiedzieć, czy pas jest skuteczny popsuł sie, w biurze
          reklamacji powiedziano mi, że ta akurat częśc nie podlega raklamacji- chodzi o
          pas (z mojego zeszła warstwa przewodząca po 3-4 miesiacach) i mogę kupić nowy
          za tylko 80 zł
          koresponduję z osobami nabranymi przez Mango jeśli jest tu taka proszę o
          kontakt na maila mangosuxx@poczta.gazeta.pl
          • Gość: Beti Re: Elektroniczne pasy-buble IP: *.cfe.com.pl 24.05.02, 13:10
            mój zepsul sie po 3 tygodniach :)
            ale po przeczytaniu tego artykulu tak bardzo mnie juz to nie martwi:
            polityka.onet.pl/162,1084344,1,0,2349-2002-20,artykul.html

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka