basbusaa 02.03.05, 12:23 Podzielcie się opiniami. Warto czy szkoda pieniędzy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szila Re: Figurella-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:50 mnie nic nie dalo, przez dwa pierwsze dni czesciej chodzilam do toalety, potem wszystko wrocilo do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Figurella-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 11:33 zawsze warto spróbować,jednemu nie pomoże innemu jak najbardziej. Coraz więcej urządzeń dostępnych na rynku zapewnia nam utratę zbędnych kilogramów. Ostatnimi czasy wyjątkowo "głośno" robi się wkoło Aqua Bike Magic,ćwieczenia w studio na rowerze w wodzie z jacuzzi,pewnie kolejny HIT tylko kto za mnie pójdzie ;( i gdzie jest dostępnyyoutu.be/VrcykTLJK-E ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Figurella-opinie IP: *.34.wifinet.szczecin.pl 19.09.14, 23:32 Ja schudłam po 12 zabiegach w ciągu miesiąca 10 kg i w poniedziałek zaczynam kolejną serię. Wystarczy pilnować diety i nie podjadać! Odpowiedz Link Zgłoś
tojatoja2 Re: Figurella-opinie 26.11.14, 19:34 polecam skorzystanie z fachowych porad na stronie g-supplements.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pyk-nik Re: Figurella-opinie 27.11.14, 15:49 wszystkie tego typu rzeczy odchudzają świetnie... szkoda, że jedynie portfel ;) Odpowiedz Link Zgłoś