Gość: agata0000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:07 Proszę osoby , które używają właśnie Thermal Pro o swoje opinie czy warto go kupić ??? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 26.04.05, 09:42 Moim zdaniem warto tylko należy pamietać, ze to silny środek i nie każdy moze go stosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mana72 Re: Thermal Pro ...??? 26.04.05, 13:49 a moim zdaniem jest przereklamowany. ja nie odczulam jego wplywu zupelnie. wcale nie powodowal u mnie zahamowania apetytu to po pierwsze. po drugie codziennie cwiczylam aeroby(40-50min) przy tętnie ok 130 i nie zanotowalam jakichs spektakularnych efektów. po trzecie oczywiscie trzymalam dietę. trwało to 3 miesiące. uwazam ze sama dieta i cwiczenia daja takie same efekty jak dieta i cwiczenia plus osławiony thermal. wg mnie para w gwizdek. ale powtarzam. to moj organizm nie reagował na dopalacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxero Re: Thermal Pro ...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:54 tetno za niskie. Poza tym wyjatek jestes bo Thermal zazwyczaj pali do kosci. a raczej palil gdy produkowal go Prolab, teraz daja do kapsuelk ziolowe nie-wiadomo-co i dlatego tak. Mozna zrobic sobie domowy ECA ze skladnikow Hcl czyli syntetycznych. Przy utrzymaniu proporcji kofeina 200mg, efedryna ok. 30 mg, kwas salicylowy 75mg do tego imbir i cayenne mozna dorzucic znacznie wiecej niz oryginalne 50mg i bedzie spalacze PRIMA SORT Odpowiedz Link Zgłoś
mana72 Re: Thermal Pro ...??? 26.04.05, 14:08 nie wiem czy tętno za niskie. nie jestem spec. ale wszedzie podają ze wlasnie takie powinno mniej wiecej byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 26.04.05, 14:20 U mnie efekty byly piorunujace i to przy stosowaniu jednej tabletki dziennie, po dwoch tabletkch do jedzenia musialam sie wręcz zmuszac. Dalo sie tez odczuc duży przypływ siły na tbc, zdecydowanie wzrastala moja wytrzymalosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 26.04.05, 15:14 nie wiem czy to Cie pocieszy ;) ale miewalam tez zawroty głowy i kiepskie samopoczucie, dopiero po jakims czasie moj organizm sie przyzwyczaił i bylo juz ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxero Re: Thermal Pro ...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:07 piorunujace po jednej tabletce? inny biegun skali. Mialem tez w porywach piorunujace ale polykalem i po 8-10 dziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Thermal Pro ...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:50 ja jestem 3dzien na thermalu i powiem tak efekty widze i widze ze pomoze bo mam prez caly dzien powera, na zarcie mam raczej odruch wymiotny i zmuszam sie zeby wyrobic bilans kaloryczny taki jak trzeba <1200kcal>przy redukcji dla mojego organizmu. zamiast bialkowej kolacji pije odzywki bialkowe bo poprostu niedobrze mi jest po zarciu. do tego cwicze,dluzej niz zwykle bo mam duzo energii.jak skoncze po miesiacu to opakowanko to napisze efekty tu na forum.niestety zalecanych 3tabletek nie daje rady na dzien,bo bym chyba nie usnela.lykam dwie.do tego inne suplementy jak:cla,bialko serwatkowe,zen-szen,kofeina,t3,ekstrakt ziel herbaty,witaminki. kiedys dawno dawno lykalam sam tussipect<tez zawiera efedryne> i tez byly efekty choc na pewno slabsze bo mniej cwiczylam. aha jeden minus to agresja-jak mnie ktos wkurzy to nie mam ochoty z nim gadac tylko najchetniej ym go strzelila w pysk:)))ale sie hamuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxero Re: Thermal Pro ...??? Lili nie szalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:05 do tego inne suplementy jak:cla,bialko > serwatkowe,zen-szen,kofeina,t3,ekstrakt ziel herbaty,witaminki. kiedys dawno > dawno lykalam sam tussipect<tez zawiera efedryne> widze ze z Ciebie niezla wyjadaczka, na suple chyba pensje wydajesz. Jesli masz takie efekty to raczej nie po samym Thermal ale po CLA, kofeinie, t3 na pewno tez, po prostu dzialaja synergistycznie. Ja ostatnio biore bardzo dobry spalacz krajowego Olimpa: Thermo Speed, pisalem juz o nim. Jest bardzo ok, bez efki, cena spoko, do aerobow sie nadaje, pot po 7 km i 50 min. marsz/bieg pod gorke idzie jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
mana72 Re: Thermal Pro ...??? 27.04.05, 08:34 8-10 dziennnie? ja sie bałam polknąc 3. stosowalam zgodnie z zaleceniem- 2 dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 27.04.05, 10:23 piorunijace w sensie, ze przy stosowaniu jednej tabletki dziennie (2 tabletki w dni treningowe, stednio 3 razy w tygodniu, druga przed samym treningiem) tracilam tkanke tłuszczowa w oczach. Dodam jednak, ze mi zalezalo na zgubieniu - spaleniu stosunkowo niewielkiej ilosci tłuszczyku tzn. 4 kg i osiągnęłam to bardzo szybko, chyba po miesiacu, a byl to wlasni ten tłuszczyk, ktorego wczesniej nie moglam jakos spalic mimo treningow. Od roku moja waga jest stala = 50 kg i jest mi z tym naprawde dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
anullcia1 Re: Thermal Pro ...??? 11.03.06, 11:46 Gość portalu: Dora napisał(a): > U mnie efekty byly piorunujace i to przy stosowaniu jednej tabletki dziennie, > po dwoch tabletkch do jedzenia musialam sie wręcz zmuszac. Dalo sie tez odczuc > duży przypływ siły na tbc, zdecydowanie wzrastala moja wytrzymalosc. czy ktos moze mi powiedziec jak wygladaja te tabletki thermal pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsikpe A gdzie to kupić i ile kosztuje? IP: 195.117.147.* 27.04.05, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fadfadfadfad Re: A gdzie to kupić i ile kosztuje? IP: *.e / *.e-cho.com.pl 23.03.06, 18:31 www.suple.us Odpowiedz Link Zgłoś