Dodaj do ulubionych

Thermal Pro ...???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:07
Proszę osoby , które używają właśnie Thermal Pro o swoje opinie czy warto go
kupić ??? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 26.04.05, 09:42
      Moim zdaniem warto tylko należy pamietać, ze to silny środek i nie każdy moze
      go stosowac.
      • mana72 Re: Thermal Pro ...??? 26.04.05, 13:49
        a moim zdaniem jest przereklamowany. ja nie odczulam jego wplywu zupelnie.
        wcale nie powodowal u mnie zahamowania apetytu to po pierwsze. po drugie
        codziennie cwiczylam aeroby(40-50min) przy tętnie ok 130 i nie zanotowalam
        jakichs spektakularnych efektów. po trzecie oczywiscie trzymalam dietę. trwało
        to 3 miesiące. uwazam ze sama dieta i cwiczenia daja takie same efekty jak
        dieta i cwiczenia plus osławiony thermal. wg mnie para w gwizdek. ale
        powtarzam. to moj organizm nie reagował na dopalacza.
        • Gość: xxero Re: Thermal Pro ...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:54
          tetno za niskie. Poza tym wyjatek jestes bo Thermal zazwyczaj pali do kosci. a
          raczej palil gdy produkowal go Prolab, teraz daja do kapsuelk ziolowe
          nie-wiadomo-co i dlatego tak. Mozna zrobic sobie domowy ECA ze skladnikow Hcl
          czyli syntetycznych. Przy utrzymaniu proporcji kofeina 200mg, efedryna ok. 30
          mg, kwas salicylowy 75mg do tego imbir i cayenne mozna dorzucic znacznie wiecej
          niz oryginalne 50mg i bedzie spalacze PRIMA SORT
          • mana72 Re: Thermal Pro ...??? 26.04.05, 14:08
            nie wiem czy tętno za niskie. nie jestem spec. ale wszedzie podają ze wlasnie
            takie powinno mniej wiecej byc.
    • Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 26.04.05, 14:20
      U mnie efekty byly piorunujace i to przy stosowaniu jednej tabletki dziennie,
      po dwoch tabletkch do jedzenia musialam sie wręcz zmuszac. Dalo sie tez odczuc
      duży przypływ siły na tbc, zdecydowanie wzrastala moja wytrzymalosc.
      • mana72 Re: Thermal Pro ...??? 26.04.05, 14:44
        ech .. zazdroszcze
        • Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 26.04.05, 15:14
          nie wiem czy to Cie pocieszy ;) ale miewalam tez zawroty głowy i kiepskie
          samopoczucie, dopiero po jakims czasie moj organizm sie przyzwyczaił i bylo juz
          ok :)
          • Gość: xxero Re: Thermal Pro ...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:07
            piorunujace po jednej tabletce? inny biegun skali. Mialem tez w porywach
            piorunujace ale polykalem i po 8-10 dziennie :)
            • Gość: lili Re: Thermal Pro ...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:50
              ja jestem 3dzien na thermalu i powiem tak efekty widze i widze ze pomoze bo mam
              prez caly dzien powera, na zarcie mam raczej odruch wymiotny i zmuszam sie zeby
              wyrobic bilans kaloryczny taki jak trzeba <1200kcal>przy redukcji dla mojego
              organizmu. zamiast bialkowej kolacji pije odzywki bialkowe bo poprostu niedobrze
              mi jest po zarciu. do tego cwicze,dluzej niz zwykle bo mam duzo energii.jak
              skoncze po miesiacu to opakowanko to napisze efekty tu na forum.niestety
              zalecanych 3tabletek nie daje rady na dzien,bo bym chyba nie usnela.lykam
              dwie.do tego inne suplementy jak:cla,bialko
              serwatkowe,zen-szen,kofeina,t3,ekstrakt ziel herbaty,witaminki. kiedys dawno
              dawno lykalam sam tussipect<tez zawiera efedryne> i tez byly efekty choc na
              pewno slabsze bo mniej cwiczylam. aha jeden minus to agresja-jak mnie ktos
              wkurzy to nie mam ochoty z nim gadac tylko najchetniej ym go strzelila w
              pysk:)))ale sie hamuje:)
              • Gość: xxero Re: Thermal Pro ...??? Lili nie szalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:05
                do tego inne suplementy jak:cla,bialko
                > serwatkowe,zen-szen,kofeina,t3,ekstrakt ziel herbaty,witaminki. kiedys dawno
                > dawno lykalam sam tussipect<tez zawiera efedryne>

widze ze z Ciebie niezla wyjadaczka, na suple chyba pensje wydajesz. Jesli masz
                takie efekty to raczej nie po samym Thermal ale po CLA, kofeinie, t3 na pewno
                tez, po prostu dzialaja synergistycznie.

Ja ostatnio biore bardzo dobry spalacz krajowego Olimpa: Thermo Speed, pisalem
                juz o nim. Jest bardzo ok, bez efki, cena spoko, do aerobow sie nadaje, pot po 7
                km i 50 min. marsz/bieg pod gorke idzie jak trzeba.
            • mana72 Re: Thermal Pro ...??? 27.04.05, 08:34
              8-10 dziennnie? ja sie bałam polknąc 3. stosowalam zgodnie z zaleceniem- 2
              dziennie.
              • Gość: Dora Re: Thermal Pro ...??? IP: *.kir.pl 27.04.05, 10:23
                piorunijace w sensie, ze przy stosowaniu jednej tabletki dziennie (2 tabletki w
                dni treningowe, stednio 3 razy w tygodniu, druga przed samym treningiem)
                tracilam tkanke tłuszczowa w oczach. Dodam jednak, ze mi zalezalo na zgubieniu -
                spaleniu stosunkowo niewielkiej ilosci tłuszczyku tzn. 4 kg i osiągnęłam to
                bardzo szybko, chyba po miesiacu, a byl to wlasni ten tłuszczyk, ktorego
                wczesniej nie moglam jakos spalic mimo treningow. Od roku moja waga jest stala
                = 50 kg i jest mi z tym naprawde dobrze :)
      • anullcia1 Re: Thermal Pro ...??? 11.03.06, 11:46
        Gość portalu: Dora napisał(a):

> U mnie efekty byly piorunujace i to przy stosowaniu jednej tabletki dziennie,
        > po dwoch tabletkch do jedzenia musialam sie wręcz zmuszac. Dalo sie tez
        odczuc
        > duży przypływ siły na tbc, zdecydowanie wzrastala moja wytrzymalosc.

czy ktos moze mi powiedziec jak wygladaja te tabletki thermal pro
    • Gość: klopsikpe A gdzie to kupić i ile kosztuje? IP: 195.117.147.* 27.04.05, 11:01
      • Gość: fadfadfadfad Re: A gdzie to kupić i ile kosztuje? IP: *.e / *.e-cho.com.pl 23.03.06, 18:31
        www.suple.us

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka