Dodaj do ulubionych

powiększenie biustu

IP: *.rtk.net.pl / 192.168.104.* 05.07.02, 12:07
Moim problemem jest mały biust. Jestem już tak zdesperowana, że myślę o
operacji plastycznej. Mam jednak pewne wątpliwości. A mianowicie:czy zostają
duże blizny, czy wkładki są wyczuwalne w dotyku, czy są później jakieś
problemy zdrowotne i czy biust nie wygląda "inaczej". Nie wiem też jak trafić
w ręce dobrego chirurga, które kliniki sa dobre. Jeśli ktoś mógłby mi coś w
tym temacie doradzić to byłabym wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • jogger Re: powiększenie biustu 05.07.02, 19:17
      Może zamiast pchać się pod nóż spróbuj najpierw poćwiczyć na siłowni:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=342&wid=315422&aid=359634
      • agas2 Re: powiększenie biustu 08.07.02, 08:16
        Po ćwiczeniach to efekt jest raczej odwrotny.Kiedyś ćwiczyłam trochę i raczej
        górne partie ćwiczyłam bardzo ostrożnie - bo tu tkanka tłuszczowa znika w
        tempie b. szybkim :-) Ja przez ostatnie 3 m-ce łykałam Diane i muszę
        stwierdzić, że biust zwiększył mi się o ok 1 i pół rozmiaru (z czego nie jestem
        wcale zadowolona ...) Ale może tak byś spróbowała -choć nie na każdego to
        działa w ten sposób.
        • jogger Re: powiększenie biustu 08.07.02, 12:56
          agas2 napisał(a):

> Po ćwiczeniach to efekt jest raczej odwrotny.Kiedyś ćwiczyłam trochę i raczej
          > górne partie ćwiczyłam bardzo ostrożnie - bo tu tkanka tłuszczowa znika w
          > tempie b. szybkim :-) Ja przez ostatnie 3 m-ce łykałam Diane i muszę
          > stwierdzić, że biust zwiększył mi się o ok 1 i pół rozmiaru (z czego nie jestem
          >
          > wcale zadowolona ...) Ale może tak byś spróbowała -choć nie na każdego to
          > działa w ten sposób.

Ćwicząc na masę tłuszczu się nie spali :-) . Hormony rzeczywiście działają u
          większości kobiet na porost 'dołów', a nie góry :-( ale są też i wyjątki.
        • Gość: R25 Re: powiększenie biustu IP: *.pp.rzeszow.pl 11.07.02, 09:32
          co to jest ta diana i kiedy się ją używa???????
          • jogger Re: powiększenie biustu 11.07.02, 13:39
            Diane - pigułki antykoncepcyjne
        • dzenifer Re: powiększenie biustu 30.01.03, 13:32
          witam,
          mam podobny problem, jednak w moim przypadku lykanie tabletek
          antykoncepcyjnych na nic sie nie zdalo. przez kilka lat lykalam diane, cilest
          i sama juz nie pamietam co. ZADNE, ale to ZADNE tabletki nie powiekszyly
          mojego mini-biustu :(. co do operacji, to tez o tym myslalam, ale sie troche
          boje...
          pozdrawiam
    • Gość: karola Re: powiększenie biustu IP: 157.25.119.* 23.07.02, 16:13
      Lilka,
      Zostaw mi do siebie mail'a to ci napisze pare rzeczy. Ja w koncu sie
      zdecydowalam i nie zaluje - moj nowy "profil" jest boski.
      • zuzia13 Re: powiększenie biustu 24.07.02, 10:39
        mnie też b.interesuje temat powiększenia biustu.jak wybrać dobrego plastyka,ile
        to mniej więcej kosztuje,po jakim czasie wszysto jest zagojone,etc. Jeśli
        możesz,to napisz (albo przeforwarduj informacje,które wyslesz Lilce). Z góry
        dziękuję-Zuzia
    • Gość: paula Re: powiększenie biustu IP: *.ifpan.edu.pl 25.07.02, 22:39
      Dziewczyny! nie róbcie sobie operacji, ból podobno jest koszmarny, mogą się nie
      przyjąć i po miesiącu znowy trzeba "otwierać", a i tak po trzech latach muszą
      je wymienić na nowe. Co do blizn, to rzetelnie trzeba przyznać, że "plastycy"
      potrafią już robić cuda, i nie jest to to co kilka lat temu.
      Ja też polecam poprostu hormony - i mnie i mojej koleżance biust powiększył
      się o jeden rozmiar, a przytyłam tylko 2kg. Tylko trzeba pamiętać, że po
      odstawieniu tabletek wraca do poprzedniego rozmiaru.
      Pozdrawiam.
      • ad12 Re: powiększenie biustu 26.07.02, 22:30

No a jakich tabletek używałaś ??? Podaj nazwę jeśli możesz ??? Poza tym jeśli
        ćwiczysz regularnie to nawet jak bierzesz tabletki to nie przytyjesz !

Gość portalu: paula napisał(a):

> Dziewczyny! nie róbcie sobie operacji, ból podobno jest koszmarny, mogą się
        nie
        >
        > przyjąć i po miesiącu znowy trzeba "otwierać", a i tak po trzech latach
        muszą
        > je wymienić na nowe. Co do blizn, to rzetelnie trzeba przyznać,
        że "plastycy"
        > potrafią już robić cuda, i nie jest to to co kilka lat temu.
        > Ja też polecam poprostu hormony - i mnie i mojej koleżance biust powiększył
        > się o jeden rozmiar, a przytyłam tylko 2kg. Tylko trzeba pamiętać, że po
        > odstawieniu tabletek wraca do poprzedniego rozmiaru.
        > Pozdrawiam.
        • Gość: paula Re: powiększenie biustu IP: *.ifpan.edu.pl 27.07.02, 08:07
          Na początku brałam Cilest (przez 3 lata), a teraz Harmonet (od 2 lat),
          działanie mają identyczne i podobne proporcje hormonów. Pozatym, od kiedy
          zaczełam brać pigułkę znikneły mi "pryszcze" i mniej przetłuszczają mi się
          włosy - polecam - tylko kiedy zdecydujecie się, musicie pamiętać o badaniu
          krwi, bo jest zagrożenie zakrzepami (ale to i tak dopiero po kilkunastu latach
          brania)
          pozdrawiam.
      • Gość: megany Re: powiększenie biustu IP: *.eurolot.com.pl / 192.168.2.* 11.12.02, 15:20
        Jestm dwa tygodnie po operacji powiększenia biustu i jestem baaaaardzo
        zadowolona :-)
        • Gość: deska Re: powiększenie biustu IP: *.solvay.com 12.12.02, 13:49
          Jeśli to robiłaś w Warszawie, to podaj gdie. Ja też chcę, ale jest dużo klinik
          i nie chcę ryzykować że mi sknocą.
          • Gość: megany Re: powiększenie biustu IP: *.eurolot.com.pl / 192.168.2.* 12.12.02, 15:44
            Operacje robilam u dr Checińskiego i jestem zadowolona. Chirurga szukalam dość
            długo, myśle, ze trafilam na dobrego :-)
            • Gość: deska Re: powiększenie biustu IP: *.solvay.com 13.12.02, 10:01
              Dzięki za odpowiedź. Gdybyś jeszcze podała adres jego kliniki...:-))
            • Gość: deska Re: powiększenie biustu IP: *.solvay.com 19.12.02, 12:20
              Znalazłam namiary na dr Chęcińskiego.Jestem bardzo ciekawa szczegółów, tj. jak
              wyglądają pierwsze dni po operacji, na jak długo trzeba się wyłączyć z życia
              zawodowego i rodzinnego, itp. gdybyś chciała się ze mną podzielić
              doświadczeniami, to Ci podam mojego priva.
              Pozdrawiam !
              • Gość: megany Re: powiększenie biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.02, 15:36
                Chetnie o wszystkim Ci opowiem. Moj adres to megany@o2.pl

• Gość: megany Re: powiększenie biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.02, 15:37
                Chetnie o wszystkim Ci opowiem. moj adres megany@o2.pl
                • Gość: agnes Re: do megany IP: proxy / 204.48.22.* 23.01.03, 13:08
                  Gość portalu: megany napisał(a):

> Chetnie o wszystkim Ci opowiem. moj adres megany@o2.pl

-----------------------------------------
                  czy moglabys podac namiary(telefon) do tego lekarza badz do kliniki i napisz
                  ile zaplacilas (koszt sa dla mnie bardzo istotny).
            • Gość: aga Re: powiększenie biustu IP: proxy / 204.48.22.* 23.01.03, 10:22
              Jestem zainteresowana operacyjnym powiekszeniem biustu i przegladajac poruszane
              temety na forum znalazlam te informacje od ciebie, czy moglabys rowniez odpisac
              do mnie i podac mi rowniez cene tej operacji i namiary na lekarza badz klinike.
              Jak sie czujesz teraz, po operacji?
              • Gość: deska do agi/agnes IP: *.acn.pl 23.01.03, 20:15
                Megany już się chyba pakuje, bo w weekend wyjeżdża na urlop i pewnie nie ma
                czasu przeglądać forum. Zachęciła mnie do operacji i na przełomie lutego/marca
                będę miała zabieg u tego samego chirurga, co Megany. Cena zależy przede
                wszystkim od rodzaju i wielkości implantów (stanowi to od 30-50% całego kosztu
                operacji). Mniej więej jest to od 7.000 do 12.000 zł, wraz z anestezjologiem,
                noclegiem w klinice z pielęgniarką dyżurną i opieką pooperacyjną (zdejmowanie
                szwów, wizyty kontrolne itp.). O ile wiem, Megany czuje się świetnie i jest
                bardzo zadowolona. Klinika mieści się w Warszawie na ul. Wilczej, ale operacje
                są wykonywane na Kabatach. Telefon na Wilczą to (22) 625 70 00.
                Pozdrawiam!
                • Gość: aga Re: do deski / operacja biustu IP: proxy / 204.48.22.* 29.01.03, 13:25
                  Kochana Deseczko, dziękuję Ci za cenne informacje, ponieważ niebawem będziesz
                  miała operację , będę trzymała za Ciebie kciuki, aby wszystko się udało. Czy
                  mogłabyś po operacji podzielić się ze mną swoimi wrażeniami, jeśli nie masz nic
                  przeciw temu to podaję ci mój adres: aga.ada.2003@gazeta.pl, czy mogłabyś
                  również potwierdzić czy to prawda,że po 3 latach trzeba wyjmować wkładki?
                  pozdrawiam
                  aga
    • mjma Re: powiększenie biustu 13.12.02, 12:08
      Na mnie i moje 20ie koleżanki podzałała Diana, a chyba nie każdy może jej
      używać.
      m
      • Gość: ania Re: powiększenie biustu IP: 80.48.38.* 17.12.02, 08:05
        a co z cellulitem?podobno przy zażywaniu tabletek anty. powieksza sie:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka