Dodaj do ulubionych

Fat Burner- tabletki

18.05.05, 11:31
Czy ktoś z Was stosował te tabletki z Olimpa. Chciałabym wiedzieć czy
działaja i przez jaki okres trzeba je przyjmować. Czy podczas kuracji trzeba
uprawiać sport, czy ćwiczenia w domu wystarczą. I przede wszystkim czy nie
szkodzą?
Bardzo proszę o odpowiedz
Z góry dziękuję
Luiza
Obserwuj wątek
    • louiza Re: Fat Burner- tabletki 20.05.05, 11:04
      a może jednak ktoś coś wie.Up
      • Gość: Bart Re: Fat Burner- tabletki IP: 217.41.242.* 20.05.05, 11:25
        Ja uzywam Thermo Speed i cwicze. Efekt naprawde niesly ale moje samopoczucie
        takie sobie. No i wlasciwie trzeba wyeliminowac kawe bo inaczej rozwala Ci
        glowe od nadmiaru kofeiny.
        • Gość: Lutka Re: Fat Burner- tabletki IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.05.05, 11:47
          Ja też to biorę i czuję sie dobrze - piję 2 kawy dziennie tj. jedna łyżeczka
          rozpuszczalnej, z mlekiem, bez cukru - bo taką lubię. Jak ktoś pije 'siekiery'
          to może rzeczywiście efekty są nieciekawe.
          • iza2306 Re: Fat Burner- tabletki 20.05.05, 12:20
            a jakie efekty?
            • Gość: Lutka Re: Fat Burner- tabletki IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.05.05, 12:43
              efekty są, chociaż na początku zastanawiałam się czy to dobry pomysł. chciałam
              zrzucić jakieś 4 kilo, wiadomo - te najtrudniejsze (ważyłam 58 przy 170cm).
              Poczytałam najpierw o "za i przeciw" i ułożyłam sobie 5 posiłków dziennie.
              Ponieważ nie lubię mięsa kupiłam odżywkę białkową i przed treningiem sobie
              robię. Chodzę na fitness 3-4 razy w tygodniu - i po 3 tygodniach ważę o 2 kilo
              mniej i wiem że to tłuszcz, ciało jest dużo jędrniejsze, nie chodzę głodna -
              mam dużo siły i energii. I mogę chyba polecić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka