tiberina 14.07.05, 13:28 Witajcie, bardzo prosze o pomoc. Czy zamiast befsztyku moze byc kurza pierś; od 5 lat nie jadam czerwonego mięsa i nie bardzo chciałabym tego próbować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: Problemy _ kopenhaska 19.07.05, 16:56 Pewnie że może, ale jest kilka ale: 1. czerwone mięso jest podstawowym źródłem żelaza hemowego, czyli w najbardziej przyswajalnej postaci. Braki żelaza -> niski poziom hemoglobiny->lekka anemia- >słabe przyswajanie tlenu-> szybkie męczenie się->kiepskie rezultaty spalania tłuszczu w trakcie aerobów etc 2. Wit. B12 w postaci przyswajalnej - brak tej witaminy daje wyniki j.w. 3. Naturalna L-karnityna, kreatyna... Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: Problemy _ kopenhaska 16.07.05, 22:33 a ja ciągle nie rozumiem po kiego grzyba męczyc się na tej kopenhaskiej zamiast poprostu racjonalnie się odżywiać cały czas? Oczywiście ja się nie "wtrancam", każdy ma swoje powody ale dla mnie to jest zupełnie bez sensu. Po tych trzynastu dniach naparłabym chyba ze zdwojona siłą na wszelkie mozliwe węglowodanki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś