Gość: Emi IP: *.usr.onet.pl 24.08.05, 14:41 Może ktoś mi powie o co chodzi... Czasami przy wysiłku fizycznym zatyka mi się ucho ( albo obydwa). NIe wiem z czego to wynika.. Może coś z ciśnieniem? Ogólnie mam bardzo niskie... Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia993 Re: Zatkane uszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:25 Mam ten sam problem, byłam u laryngologa i właściwie nic mi nie pomógł, dowiedziałam się tylko, że jak mnie dopadnie to mam zatkać nos i dmuchnąć w niego z całej siły, radze się wybrać do specjalisty, moze masz zatkane uszy wydzieliną i wystarczy przepłukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: Zatkane uszy. IP: 80.51.255.* 25.08.05, 23:51 a mi sie dzieje tak jakby mi sie woda do ucha nalala...jakbym jakas banke w uchu miala czy cos...nie wiem jak to opisac..."zatyka" mi sie tak i po chwli oddtyka...dziwne uczucie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Zatkane uszy. 26.08.05, 13:02 Faktycznie może w głębi zalegać woskowina i blokować wyrównywanie ciśnienia po obu stronach błony bębenkowej Odpowiedz Link Zgłoś