Gość: Mag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:44 czy ktoś może polecić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niwejka Re: Siłownia na Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:25 na której Pradze? jest Praga Południe i Praga Północ. Duża róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Siłownia na Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:35 Mi jest wszystko jedno :)..Byleby po tej stronie Wisły, bo tam mam zawsze najwięcej do zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niwejka Re: Siłownia na Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:55 podobno w porządku jest siłownia w Latawcu przy Trasie Łazienkowskiej (róg ul. MIędzynarodowej). Na Gozławiu jst troche, ale to takie małe osiedlowe, nie każdemu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
keina Re: Siłownia na Pradze 15.09.05, 15:41 Na Targówku przy ul. Kuflewskiej 6 jest rewelacyjny klub! Mają świetną siłownie! Dojazd z kazdej strony i każdej części pragi jest bezproblemowy! Polecam. Sama korzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
amerika1 Re: Siłownia na Pradze 16.09.05, 13:58 polecam siłownie pyton na przyczółku grochowskim. zalezy czego oczekujesz, bo siłownia jest raczej meska, ale dziewczyny tez sa. i opieka dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Siłownia na Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:47 Jest też siłownia na Alei Stanów Zjednoczonych/róg Afrykańskiej. Siłownia Olimpia. Sama zamierzam tam chodzić, ale nie znam opinii czy mają dobry sprzęt i jakiś instruktorów dla laika takiego jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś