05.02.07, 10:08
Witam!!!
ludzie jeżeli macie jakieś poważne problemy z zębami to nie idźcie do
sadystów ze Stomaxu, ja tam chodziłem kilka miesięcy i chciano mi usunąć
chirurgicznie zęba który dopiero wychodzi, jak przeniosłem się do innego
stomatologa to złapał się za głowę i zastanawiał się dlaczego chciano usunąć
mi zdrowy ząb!!!!!
zabieg miałem mieć rok temu a do dzisiaj ząb rośnie sobie bezproblemowo!!!
Mówie wam to SADYSci i to stwierdzenie mojej pani stomatolog i to nie
prywatnej!!!
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: STOMAX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:38
      Nie rozumiem Twojej opinii.Jak mnie robili zabieg na zatrzymaną ósemkę , to
      musiałam wyrazic zgodę.Czyżby Tobie chcieli robić cokolwiek na siłę? Przecież
      nie ma przymusu leczenia.
    • Gość: ZAWIEDZIONY Re: STOMAX IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.02.07, 15:14
      NO OBOK PANSTWO OSOW..ZNANI DENTYSCI TO DOPIERO TRAGEDIA! FAKT NIE BOLI
      ALEEEE...USOWANIE W USPIENIU WSZYSTKIE PLOMBY WYPADAJA LUDZIE PO 100RAZY
      WRACAJA POPRAWIAC A NAJPROSCIEJ POPRAWIC TO WYRWAC!
      • Gość: heniekzwodociągów Re: STOMAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:59
        japie**le ale słowotok
        • Gość: Gracja Re: STOMAX IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.02.07, 21:15
          Prawdziwą "ozdobą" i wizytówką STOMAX-u jest chamowata, rzucająca k.urwami
          blondyna (chyba sekretarka-Grażynka).Klnie jak szewc, wydziera mordę na cały
          budynek i zadymia korytarz (mimo zakazu palenia).
          Dziwne, że kierownictwo tej placówki toleruje takie wulgarno-chamskie
          zachowanie pracownika.
          • Gość: joju Re: STOMAX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:03
            Ktoś tu bzdury opowiada.Chodze tam od kilku miesięcy.Nie słyszłem i nie
            widziałem żadnych takich zachowań, nikt nie wydziera sie nikt ne klnie i wogóle
            żadnych chamów tam nie ma.Czemu Ty Gracja nie lubisz tej pani-jakaś osobista
            uraza?
            • Gość: Miro Re: STOMAX IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 12:08
              A gdzie ten STOMAX sie mieści?
              • Gość: ewa Re: STOMAX IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 14:59
                w centrum, powyżej PCK, dokładnie na przeciwko szpitala
            • Gość: Gracja Re: STOMAX IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.02.07, 21:13
              Nie mam urazy do osób ,których nie znam. Słyszałam o tym i dwukrotnie sama byłam
              świadkiem.Jeśli się coś zmieniło (być może po czyjeś skardze)to tylko się
              cieszyć.
              • Gość: smakosz Re: STOMAX IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 21:48
                Mi kiedyś jeden dentysta zalecał ORAL b. Świnia !
                • Gość: Todi Re: STOMAX IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.07, 20:34
                  Trzeba chodzić do młodych dentystek, to wtedy ORAL B.jest fantastyczny...
                  • Gość: heniekzwodociągów Re: STOMAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:06
                    nic tak zębów nie wybiela jak mineta co niedziela
                    • Gość: Tygrs Re: STOMAX IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.07, 12:38
                      Próbowałem, dalej żółkną
    • julcia-0203 Re: STOMAX 15.09.17, 02:29
      Witam!!!próbowano mi tam wyrwać zęba ze stanem ropnym dodam że znieczulenie niedziała w takim wypadku.po zapewnieniu doktor że zrobi to szybko zgodziłem się czego żałowałem już po kilku sekundach omal nie wyrwałem fotela myślałem że już po tymczasem doktor w sześciu ruchach go rozruszała jakimś prętem i dopiero sięga po szczypce dodam że obok tego bolącego niemam dwóch zębów i możliwość złapania jest spora nigdy jeszcze czegoś takiego nie widziałem wyrywano mi zęby w duch ruchach tutaj skończyło się na okropnym bulu i jeszcze większej opuchliźnie...a ząbek został stanowczo odradzam!!!!!z utęsknieniem czekam na zejście ropy i lecę do fachowców z a2 clinic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka