IP: proxy / 62.148.83.* 14.10.02, 12:01
CYTODYNE TECH XENADRINE RFA-1 MAX 120 CAPS - czy ktoś próbował?
co przeciw co za?
Obserwuj wątek
    • Gość: noki Re: xenadrine IP: *.acn.pl / 10.129.129.* 14.10.02, 22:50
      Działa to tak ze podwyższa ci temperature ciała . Podobno były przypadki
      (zawsze opisuja jeden)ze gość sie przekrecil. Generalnie mozna cos spalic i
      sadze ze to jedyne srodki dostepne legalnie ( w USA) które pomagaja schudnac.
      Jednak!!!! na poczatek nie przyjmuj wiecej niz jedna tabletke bo możesz
      zaslabnąc, pocisz sie jak wariat, jesli wezmiesz wieczorem to raczej nie
      usniesz, masz generalnie objawy takie jak po kilku kawach, nie zapomnij ze nie
      zwalnia cie to z diety bo cudownych środków nie ma.
      pzdr
    • jogger Re: xenadrine 15.10.02, 00:55
      Jest to typowy zestaw ECA (efedryna+kofeina+aspiryna), podobnie jak ThermaPro.
      • Gość: em Re: xenadrine IP: proxy / 62.148.83.* 16.10.02, 07:48
        Ultra Ripped Termogenic Formula - to też eca?
        z tej grupy są środki, jeśli nie całkiem, to mniej lub bardziej bezpieczne -
        które są bardziej?
        • jogger Re: xenadrine 16.10.02, 21:01
          Tak, tyle że to EC (bez aspiryny, więc bezpieczniejsze dla żołądka). Ostatnio
          UR pojawiło się oficjalnie na półkach i w necie, więc prawdopodobnie Ultimate
          dostał certyfikat.
          • Gość: em Re: xenadrine itp. IP: proxy / 62.148.83.* 17.10.02, 07:52
            jestem na tyle zdeterminowana by sięgnąć po środek tego typu, proszę o radę,
            który wybrać, aby był najbardziej bezpieczny i jednocześnie efektywny
            ten ostatni wymieniony?
            w necie łatwo trafić thermy pro i podobne,
            będę wdzięczna za radę fachowca, no i to forum wydaje mi się bardziej
            zdystansowane niż rożne "cyberpakery"
            • jogger Re: xenadrine itp. 17.10.02, 17:19
              Jest jeszcze Diet Ripped, też Ultimate, który ma najmniejszą dawkę efedryny (o
              ile dobrze pamiętam, to ok. 8x mniej od Thermy). Ale i tak używając takich
              środków trzeba zrezygnować z kawy i herbaty, i przerwać gdy wystąpią zawroty
              głowy, nudności, pobudzenie nerwowe, drżenie itp. objawy podrażnienia
              centralnego układu nerwowego.
            • sowa_bez_oka Re: xenadrine itp. 29.10.02, 14:10
              Gość portalu: em napisał(a):

> jestem na tyle zdeterminowana by sięgnąć po środek tego typu, proszę o radę,
              > który wybrać, aby był najbardziej bezpieczny i jednocześnie efektywny
              > ten ostatni wymieniony?
              > w necie łatwo trafić thermy pro i podobne,
              > będę wdzięczna za radę fachowca, no i to forum wydaje mi się bardziej
              > zdystansowane niż rożne "cyberpakery"

Zdaje mi się jednak, że lepiej zadać pytanie tam gdzie znajdziesz nieco osób,
              które stosowały ECA niż na tym znakomitym forum na tyle zdystansowanym, że
              większość osób zrobiło jedynie duże oczy po przeczytaniu Twojego pytania :-))))

• Gość: em Re: do sowy IP: proxy / 62.148.83.* 30.10.02, 10:22
                przeczytałam cały wielgachny wątek na forum Cyberpakera o thermie i kilka
                pokrewnych mniejszych
                zdecydowałam się na zakup, ale jeszcze nie kupiłam
                kogo lub co uważasz za najwiarygodniejsze źródło informacji? bedę wdzięczna za
                wskazówki :)
                • Gość: Viiva Re: do sowy IP: 193.0.95.* 30.10.02, 13:13
                  a ja proponuje wziac sie mocno w garsc i nie zrec zadnej chemii!!! pomysl jak
                  zatruwasz swoj organizm i jak go wymeczasz ingerencja nienaturalnych
                  skladnikow. Poprobuj pocwiczyc, przejdz na diete i trzymaj sie jej porzadnie,
                  ale nie zarzywaj swinstw.
                  Ale co zrobisz - to juz twoja sprawa.
                  Pozdrawiam i zycze powodzenia w walce z samym soba.
                  • sowa_bez_oka Re: do sowy 30.10.02, 16:25
                    Próbowałem Xenadrine, Thermę Pro i Thermogenic Thyrolean. Najlepiej działał na
                    mnie ten pierwszy.
                    Co najdziwniejsze dużo lepsze rezultaty osiągnam teraz na diecie tłuszczowej
                    niż na prochach!!!!!
                    Więc po co się truć.

pozdrawiam,
                    • Gość: em Re: do sowy IP: proxy / 62.148.83.* 31.10.02, 07:59
                      ale dieta tłuszczowa to mięso w dużej ilości - dla mnie ciężka do zastosowania
                      mój wybór być może nie jest zbyt dobry, ale potrzebuję czegoś w co uwierzę, że
                      działa - to mnie mobilizuje
                      wiem, wiem, silna wola, praca i sukces gotowy
                      więc przynaję się, że z silną wolą u mnie w tych sprawach różnie dlatego cenne
                      sa dla mnie wskazówki tych co ulegli "chemii" (nie znaczy to też, że chcę tym
                      zastapić wysiłek fizyczny)
                      • jogger Re: do sowy 01.11.02, 18:43
                        Nie jest tak strasznie z tym mięsem - optymalny jest stosunek białka do
                        tłuszczu 1:1,5 , a tłuszczu wcale się tak dużo nie zje, bo jest sycący. Zamiast
                        mięsa zwierzęcego można jeść ryby, jajka, i ew. soję (ale oszczędnie, bo
                        zawiera też sporo węglowodanów).
                        • Gość: q Re: do sowy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 11:51
                          zestawy ECA czy w ogole termogeniki jak efedryna i kofeina to calkiem pozyteczne preparaty ale jest tez
                          drugie dno. Owszem - uzywasz - jest energia, jest pobudzenie (niekiedy az za duze), czlowiek nie liczy
                          czasu, moglby biegac czy cwiczyc 2x dluzej. Ale ten stan pobudzenia i euforii jest troche uzalezniajacy i po
                          dluzszym stosowaniu ciezko sie odzwyczaic zeby nie brac tego np. przed praca - ota tak na dobry poczatek
                          dnia zamiast kawy :) O tym nalezy pamietac.
                          Aha - i jeszcze pozytywne jest to ze skladniki ECA obnizaja mocno laknienie. U mnie to jest tak ze mam
                          na tyle zajeta glowe ze "zapominam" o jedzeniu lub nie chce mi sie na nim koncentrowac
                          • Gość: celina Re: do sowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 22:12
                            mnie xenadrine (kupiona w USA) zmasakrowała nerki. kto miał kiedykolwiek
                            chociaz jeden atak nerkowy wie o czym mówię. ja je liczyłam w dziesiątkach :(
                            jeśli masz cokolwiek z nerkami nie tykaj tego w żadnym wypadku!!!
                            • Gość: em Re: do q i do joggera IP: proxy / 62.148.83.* 04.11.02, 09:37
                              q - co za specyfik pozwalał Ci zapomnieć o jedzeniu?
                              jogger - podaj proszę namiary na źródło informacji o diecie tłuszczowej

od termogeników dostanę zawału lub wysiądą mi nerki, od z pozoru niewinnego
                              chromu wypadną włosy
                              jakoś u niektórych to działa nie robiąc spustoszenia - też bym chciała bo nie
                              jestem doskonała - o!o! - ten rym to przypadkiem :)
                              • jogger Re: do q i do joggera 04.11.02, 13:06
                                www.atkinscenter.com - jest tam wyszukiwarka, z linkami do różnych notek i
                                wyników badań, obejmuje wszystkie problemy związane z odchudzaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka