Dodaj do ulubionych

Aikido- droga do harmonii ciala i ducha

IP: *.*.*.* 06.10.01, 16:31
NIgdy nie widzialem piekniejszego sposobu zachowania dobrej formy. Ten sport
jest po prostu super estetyczny, pelen gracji, elegancki. To wlasciwie nie jest
sztuka walki a balet. I wole kilka razy w tygodniu sie´poobijac´ niz np. biegac
(cholernie nudne, probowalem, ale po pol roku rzucilem)lub przerzucac ciezary
(rowniez monotonne).
Obserwuj wątek
    • Gość: Tweed Re: Aikido- droga do harmonii ciala i ducha IP: *.grey.com.pl 11.10.01, 15:26
      A gdzie cwiczysz?
      • Gość: kasiaa Re: Aikido- droga do harmonii ciala i ducha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:41
        ja tez cwicze aikido zakochalam sie w tej sztuce walki to najcudowniejsze rzecz
        na swiecie, wlasciewie sposob na zycie pozdrawiam wszystkich trenujacycha na
        Pulaskiego w Poznaniu
    • Gość: kasiaa Re: Aikido- droga do harmonii ciala i ducha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 18:46
      Ja tez odkrylam aikido to najwspanialsza rzecz jakiej dosiwadczylam.
      Przey okazji pozdrawiam wszystkich trenujacych aikido na Pulaskiego w Poznaniu.
      z
    • Gość: el_kamyk Re: Aikido- droga do harmonii ciala i ducha IP: *.zreo.compaq.com 19.02.02, 08:14
      Chcialem zauwazyc ze Aikido nie jest sportem ani sztuka walki. A porownanie
      Aikido z przezucaniem ciezarow tez nie jest do konca trafne. Silownia rozwija
      miesnie co w Aikido ciezko uzyskac. Aikido natomiast rozwija koncentracje,
      zmysl rownowagi, wyczucie dystansu i koordynacje ruchow.

el_kamyk@ironmaiden.com
    • Gość: Janusz Re: Aikido- droga do harmonii ciala i ducha IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 19:02
      pozdrawiam z niemiec wszystkich aikidokow
      to jest po prostu magia, ktora mnie zauroczyla
      Janus
      • Gość: Jacek Re: Aikido- droga do harmonii ciala i ducha IP: 213.77.91.* 20.02.02, 10:34
        Wszystkich zapraszam na forum budo.gr.pl.
        To odpowiedniejsze miejsce dla tego tematu.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka